FIKRET E ASASIUNUL LUI VEDAT

Se pare ca Fikret va pune capat problemelor pe care Vedat le-a cauzat. Noi v-am anuntat deja de ceva vreme faptul ca Vedat n-o sa le mai faca probleme nici lui Nefes si nici lui Tahir incepand cu episodul 44. Insa, pana acum, am pastrat secreta identitatea celui care il impusca pe acest personaj negativ. Pana astazi. Caci, in acest articol, avem de gand sa va spunem scurt si la obiect cine este cel care ii pune capat vietii lui Vedat.

Fikret il impusca pe Vedat

Fikret e asasinul lui Vedat

Fikret e asasinul lui Vedat

Da, desi pare greu de crezut, nu Tahir il impusca morta pe Vedat. Nici macar Nefes. Si nici macar Mustafa sau vreo alta persoana careia Vedat i-a facut rau in mod voluntar si voit. Nici pe departe. Barbatul care ii curma viata lui Vedat este nimeni altul decat Fikret. Tatal lui Vedat are un moment de furie si se gandeste ca nu mai are cum sa suporte toate prostiile pe care le face fiul sau.

Se poate spune usor ca lui ii este rusine cu faptul ca e ruda gradul I cu un personaj precum Vedat, care nu stie sa faca nimic. El nu poate duce la capat misisuni simple si nu gandeste inainte sa actioneze. Tocmai de aceea il baga si pe Fikret in belele, iar el s-a saturat sa stearga dupa el. Asadar, il impusca. Scurt.

In locul lui Vedat, vine alt personaj negativ

Credeati ca gata, de acum episoadele vor deveni numai lapte si miere pentru Nefes si Tahir? Va inselati. In locul lui Vedat va veni un alt personaj care le va vrea raul. Si nu va spunem decat atat: e mult mai puternic decat Vedat si mult mai calculat. Altfel spus, reprezinta o amenintare cu mult mai mare decat Vedat. Va vom spune si alte detalii referitoare la identitatea lui in articolele viitoare.

Tocmai de aceea, va sfatuim sa va abonati gratuit la articolele noastre, bifand patratelul in dreapta caruia vedeti ”Anunta-ma prin email…”. Patratelul se afla dupa sectiunea in care puteti adauga comentarii. Puteti, de asemenea, sa dati un Like paginii de Facebook ”Lacrimi la Marea Neagra”.

Si daca tot am adus vorba de comentarii, suntem tare curiosi ce parere aveti. V-ati fi asteptat ca Fikret sa fie cel care il termina pe Vedat sau ati fi preferat sa fi fost Tahir sau Nefes?