Onur Tuna si Devrim Özkan formeaza un cuplu?

DISTRIBUIE, TE ROG

Onur Tuna si Devrim Özkan formeaza un cuplu? In presa din Turcia aceasta este intrebarea de pe buzele tuturor. Scantaie care a aprins discutia si a dat nastere acestei intrebari e o poza facuta de niste paparazzi, in care domnul Tuna apare alaturi de o frumoasa fata, pe care initial, nu au recunoscut-o.

Onur Tuna si Devrim Özkan sunt impreuna?

Onur Tuna si Devrim Özkan

Onur Tuna si Devrim Özkan

Abia dupa ce poza facuta a aparut prin mai toate ziarele, au inceput sa apara speculatii asupra identitatii tinerei. In cele din urma, s-a aflat ca si ea e o actrita. Numele ei este Devrim Özkan, iar in prezent, ea joaca in serialul Vuslat (Reuniunea, in limba romana). Evident, nu este vreo poza compromitatoare. Desi probabil ca si-ar fi dorit, paraparazzi nu i-au surprins pe cei 2 sarutandu-se sau facand altceva ce ar fi suplberat toate indoielile. Dupa cum bine puteti vedea si in poza de mai jos, nimic nu pare sa-i dea de gol.

Pe aceasta premisa a mers si Devrim Özkan atunci cand a fost intrebata daca, intr-adevar, are o relatie cu faimosul Onur Tuna. Ea a negat, spunand ca sunt doar prieteni. La randul sau, Onur a infirmat zvonurile. El a spus ca in ziua in care a fost facuta fotografia, avea liber de la filmari, fapt pentru care a iesit sa se relaxeze. Pentru a nu fi singur, a luat-o si pe Devrim, sa mai discute. Insa, doar ca prieteni.

Onur Tuna e doctor in serialul turcesc ”Doctorul Minune”

Probabil ca multi dintre voi s-au gandit ca el filmeaza pentru Pretul Fericirii. Din pacate, nu. Dupa cum v-am spus, Alihan a parasit serialul Pretul fericirii. In prezent, actorul Onur Tuna e in serialul ”Doctorul Minune”, unde da viata unui…doctor. Va vom da mai multe detalii despre rol intr-unul din articolele viitoare.

Pana atunci, avem o intrebare: credeti ca s-ar potrivit Onur Tuna cu Devrim Özkan sau tot cu Sevda Erginci ii sta mai bine? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii. Si nu uitati sa dati Like paginii de Facebook Pretul Fericirii. Serialul turcesc continua si a ajuns la sezonul 3 episodul 6.