Onur Tuna si Devrim Özkan formeaza un cuplu?

Onur Tuna si Devrim Özkan formeaza un cuplu? In presa din Turcia aceasta este intrebarea de pe buzele tuturor. Scantaie care a aprins discutia si a dat nastere acestei intrebari e o poza facuta de niste paparazzi, in care domnul Tuna apare alaturi de o frumoasa fata, pe care initial, nu au recunoscut-o.

Onur Tuna si Devrim Özkan sunt impreuna?

Onur Tuna si Devrim Özkan

Onur Tuna si Devrim Özkan

Abia dupa ce poza facuta a aparut prin mai toate ziarele, au inceput sa apara speculatii asupra identitatii tinerei. In cele din urma, s-a aflat ca si ea e o actrita. Numele ei este Devrim Özkan, iar in prezent, ea joaca in serialul Vuslat (Reuniunea, in limba romana). Evident, nu este vreo poza compromitatoare. Desi probabil ca si-ar fi dorit, paraparazzi nu i-au surprins pe cei 2 sarutandu-se sau facand altceva ce ar fi suplberat toate indoielile. Dupa cum bine puteti vedea si in poza de mai jos, nimic nu pare sa-i dea de gol.

Pe aceasta premisa a mers si Devrim Özkan atunci cand a fost intrebata daca, intr-adevar, are o relatie cu faimosul Onur Tuna. Ea a negat, spunand ca sunt doar prieteni. La randul sau, Onur a infirmat zvonurile. El a spus ca in ziua in care a fost facuta fotografia, avea liber de la filmari, fapt pentru care a iesit sa se relaxeze. Pentru a nu fi singur, a luat-o si pe Devrim, sa mai discute. Insa, doar ca prieteni.

Onur Tuna e doctor in serialul turcesc ”Doctorul Minune”

Probabil ca multi dintre voi s-au gandit ca el filmeaza pentru Pretul Fericirii. Din pacate, nu. Dupa cum v-am spus, Alihan a parasit serialul Pretul fericirii. In prezent, actorul Onur Tuna e in serialul ”Doctorul Minune”, unde da viata unui…doctor. Va vom da mai multe detalii despre rol intr-unul din articolele viitoare.

Pana atunci, avem o intrebare: credeti ca s-ar potrivit Onur Tuna cu Devrim Özkan sau tot cu Sevda Erginci ii sta mai bine? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii. Si nu uitati sa dati Like paginii de Facebook Pretul Fericirii. Serialul turcesc continua si a ajuns la sezonul 3 episodul 6.