NEFES E INSARCINATA! Vom avea un Tahir Junior?

NEFES E INSARCINATA! Vom avea un Tahir Junior? E bucurie mare in familia Kaleli din serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra. Dupa ce au avut parte numai de nenorociri in ultimele episoade, iata ca usor usor, vin si bucuriile. Au scapat de Vedat, iar acum, Nefes si Tahir incep sa-si puna viata in ordine.

NEFES E INSARCINATA! Vom avea un Tahir Junior?

Nefes e insarcinata

Nefes e insarcinata

Dupa cum ati observat si in titlu, vestea cea buna pentru Nefes si Tahir e ca Nefes e insarcinata. Da, ati citit bine. Frumoasa noastra, interpretata cu atata maiestrie de Irem Helvacioglu, va deveni, in curand mamica.

E sarbatoare mare in localitatea Trabzon, datorita acestei vesti. Puternicul Tahir nu isi mai incape in piele de fericire, la gandul ca va deveni tata in curand. Emotiile personajului sunt transmise cu foarte mare maiestrie de catre actorul Ulas Tuna Astepe.,

In acelasi timp, nu doar cei 2 sunt super bucurosi de vestea ca familia lor se va mari. Mai exista acolo un baietel mandru ca, in curand, va deveni fratele mai mare din familie. Yigit, interpretat de simpaticul Demir Birinci tine sa le spuna tuturor ca el va fi seful, de acum incolo.

Nefes si Tahir vor avea un baiat sau o fata?

Ehe, la aceasta intrebare nu va putem raspunde. Nu se stie inca. Cert e ca nu poate sa fie decat baiat sau fata, nu? Sunt sanse de 50% sa fie baiat si sanse de 50% sa fie fata. La cat de curajosi s-au dovedit amandoi, am presuune ca va fi un Tahir Junior. Insa, daca ar fi sa ne gandim la faptul ca cel mai frumos e sa ai si baiat si fata, ideea de Nefes Junior nu suna atat de rau, nu-i asa?

Cand naste Nefes in Lacrimi la Marea Neagra?

Din nou, o intrebare la care va trebui sa aflam raspunsul numai urmarind serialul turcesc. Noi va vom tine la curent cu toate detaliile, asa ca ar fi o idee buna sa va abonati gratuit la articolele noastre. Daca bifati patratelul in dreapta caruia scrie ”Anunta-ma prin email…”, veti primi instant pe email instiintare ca avem articole noi, ori de carte ori suntem la datorie. Si dupa cum ati observat, avem articole noi aproape zilnic. De asemenea, nu uitati sa dati Like paginii de Facebook Lacrimi la Marea Neagra, ce a trecut deja de pragul de 1.000 de like-uri din parte fanilor.