Lacrimi la Marea Neagra Episodul 5 Rezumat

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 5 Rezumat. Astazi vom afla ce se intampla mai departe cu Nefes si Tahir. Va putea dragostea lor sa invinga tot? Vedat pare a fi scapat de inchisoare, dupa cum am aflat din episodul 4 al serialului Lacrimi la Marea Neagra. Acum, el pare sa nu mai aiba niciun obstacol in cale. Asa ca, isi pune in actiune tot ce are pentru a o recupera pe Nefes si a o readuce acasa. Si nu pentru ca ar iubi-o, ci pentru ca gelozia il macina. Nu poate sa accepte ca un alt barbat sa fie langa ea si sa o trateze altfel.

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 5 – Ce se intampla?

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 5 Rezumat

Noi rasturnari de situatie, ce ne tin aproape 2 ore cu sufletul la gura. Ultimele secvente din episodul anterior ne-au luat pe toti prin surprindere. Vedat se pare ca a facut cumva sa o prinda singura si vulnerabila pe Nefes.

Idris a avut incredere in cine nu trebuia. Niko, cel ce trebuia sa se asigure de calatoria in siguranta a lui Nefes si Yigit se pare ca juca la dublu. In realitate, el nu era decat un pion in planul lui Vedat. Si uite asa, saraca Nefes nimereste in mainile lui Vedat, care e mai nervos ca niciodata. O ia direct pe femeie si o duce intr-o casa parasita. Va dati seama ca nu are niciun fel de gand bun…

Pe baietel il trimite inapoi la Istanbul, iar pe Nefes are de gand sa o traga la raspundere. Si dupa ce o va trage la raspundere, va trage si in ea. Da, el nu mai are rabdare si vrea sa ii incheie femeii socotelile cu viata.

Tahir pleaca s-o salveze pe Nefes in Lacrimi la Marea Neagra episodul 5

Tahir Kaleli din Lacrimi la Marea Neagra

Timpul a trecut si Tahir n-a primit niciun semn de la Nefes. Ingrijorat, a sunat-o, sa vada ce s-a intamplat. Un noroc chior a facut ca Vedat sa nu vada si sa auda telefonul. Nefes a reusit sa raspunda si l-a lasat undeva unde sa nu se vada. Tahira inceput sa asculte si i-a trecut un fior pe sira spinarii cand a inteles ce se intampla.

Vedat a obligat-o pe Nefes sa imbrace rochia pe care a purtat-o in ziua in care a fugit de acasa. Nefes a acceptat negresit si apoi a incercat sa faca in asa fel pentru a-l anunta pe Tahir de locatie. Asa ca a inceput sa vorbeasca cu Vedat si sa-l intrebe unde anume va aveam mormantul. Sigura ca si Niko trebuie sa stie locul, a facut in asa fel incat sa i se spuna ce si cum. La capatul celalalt al telefonului, Tahir asculta ingrijorat. Din fericire, a inteles ca nu mai e timp de pierdut si trebuie sa actioneze.

Niko, obligat sa spuna locatia lui Nefes

Tahir si Idris l-au asteptat pe Niko si, in cele din urma l-au sui prins. Furiosi din cale afara, nu le-a fost greu sa-l faca sa vorbeasca. Dupa ce a aflat locatia, Tahir a pornit spre locul acela, sperand sa nu fie prea tarziu.

Din fericire, Nefes a reusit sa devina stapana pe situatie. A vazut ca Vedat nu poate sa o impuste. Asa ca, a pandit momentul oportun si i-a luat pistolul. Apoi, i-a spus ca daca va face chiar si un singur pas in directia ei, se va impusca. Datorita acestui act de bravura, a reusit sa ramana in viata suficient timp cat sa vina Tahir.

Tahir ajunge la Nefes in episodul 5 din serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra

Baiat descurcaret, Tahir gaseste repede locul in care este tinuta prizoniera Nefes. Nu mai asteapta si il bate bine de tot pe Vedat, descarcandu-si furia pentrru tot ce le-a facut. Apoi, ia pistolul de la Nefes si il impusca. Are grija sa il nimereasca doar in picior si in brat. Apoi, se foloseste de telefonul din dotare pentru a-l fotografia pe Vedat in acele ipostaze.

De ce face acest lucru? Ei bine, are de gand sa faca un targ: locatia lui Vedat pentru Yigit. El ii trimite pozele lui Eysan, spunandu-i sa se grabeasca daca vrea sa-l mai prinda in viata pe varul ei Vedat.

Eysan nu sta pe ganduri si face tot posibilul sa isi salveze varul. Asadar, il suna pe omul care il tine pe Yigit si ii spuna unde anume sa-l aduca. Locatia e aceea in care o tinea si pe ea Mustafa ostatica. Discutand cu Tahir, Mustafa l-a asigurat ca totul e sub control. El il va lua pe Yigit si va avea grija de el, pana ce Tahir si Nefes se vor intoarce in siguranta.

Eysan intinde o capcana

Din pacate, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Eysan reuseste sa faca in asa fel incat sa plece singura cu Yigit. Planul ei e sa-l duca la Vedat, pentru a o face sa inteleaga pe Nefes ca nu are alta sansa decat sa se intoarca la varul ei si sa-si continue viata.

Mustafa vazand ca a picat de fraier, s-a gandit si s-a tot gandit ce sa faca pentru a scapa basma curata. Asa ca, ce s-a gandit el? ”Hai sa ma impusc in umar”. Zis si facut. El a luat pistolul si a facut acest lucru. De ce? Ei bine, el se decide sa-i spuna lui Tahir ca a fost atacat de Vedat. De ce face el, ca frate, acest lucru total rusinos e greu de inteles.

Se va opri Vedat vreodata?

Lucrurile iau o turnura neasteptata in serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra. Noi vom sta cu sufletul la gura pentru a vedea daca si cum vor reusi Nefes si Tahir sa-l recupereze pe bietul Yigit din mainile lui Vedat si ale lui Eysan. Vom posta cat de curand si reumatul episodului 6 din Lacrimi la Marea Neagra, din care vom afla raspunsul. Asa ca, ati face bine sa intrati in fiecare zi pe acest site sa vedeti noile rezumate. Apoi, un Like pe pagina de Facebook va garanteaza faptul ca veti fi printre primii care afla ultimele noutati.