Lacrimi la Marea Neagra Episodul 36 Rezumat: Tahir il bate pe Vedat!

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 36 Rezumat: Tahir il bate pe Vedat, iar fetele sunt retinute! Tensiunea e in aer si se simte la fiecare respiratie, doamnelor si domnilor. In noul episod din serialul nostru turcesc preferat, eroii nostri au parte de niste scene in care nici macar noi n-am fi putut sa rezistam, din punct de vedere emotional. Furia ii cuprinde pe toti, iar cei care vor castiga vor fi cei calmi. Insa, cum sa mai ramai calm cand ai un nebun ca Vedat pe urmele tale? Haideti sa vedem ce ii mai asteapta pe Nefes si pe Tahir in noua aventura. Nu uitati sa distribuiti rezumatul, pentru a va arata suportul fata de munca pe care o depunem. Gata, trecem direct la episod.

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 36 Rezumat: Tot Vedat castiga…

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 36 Rezumat

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 36 Rezumat

Dupa cum bine va amintiti, daca ati citit rezumatul episodului 35, nenorocitul de Vedat a reusit sa scape si de aceasta data. Mercan a vrut neaparat sa se razbune pe el si l-a legat cu o franghie, urmand sa il plimbe putin cu masina tatalui ei. Insa, ce nu stia Mercan era ca Vedat putea sa scape in orice secunda. Si asta a si facut. S-a dezlegat de primul rand de franghii si a pus-o in locul lui pe Berrak, care era inconstienta. Un dezastru se anunta si asa s-a terminat episodul…

Din fericire, in Lacrimi la Marea Neagra Episodul 36, Mercan se razgandeste. Nu mai apasa pedala de acceleratie si ii salveaza astfel viata lui Berrak, fara sa stie. Tahir afla intre timp tot ce au facut fetele si incearca sa ajunga la timp, inainte ca ele sa-i faca ceva lui Vedat, ce le-ar putea aduce ponoase.

Vedat ii cere ajutorul lui Fikret

Vedat fuge prin padure, fericit ca a scapat de sentinta ce i s-a pregatit. El face un gest care pe noi ne-a socat. Suna pe cineva…Ghiciti pe cine anume? Tocmai pe fosta sotie, adica pe Nefes. Ii relateaza tot ce s-a intamplat si cum a scapat ca prin urechile acului de spanzuratoare. Dupa ce termina apelul cu ea, il suna si pe Fikret. Daca pe Nefes a sunat-o poate din mandrie, sa ii demonstreze ca a fost mai destept si ca a scapat la timp, pe Fikret il suna pentru a-i cere ajutorul, deoarece se afla intr-o situatie tensionanta.

El a fost de acord sa-i acorde putin timp lui Vedat. A trimis soferul sa-l ia si l-a adus la el acasa. Aici, a fost curios sa afle mai multe detalii despre ce s-a intamplat. Apoi, a intrebat ce vrea sa le faca fetelor pentru necazul in care l-au bagat. El a raspuns simplu: vrea sa le denunte. Si, pentru a fi sigur ca vor intra dupa gratii, se va folosi de inregistrarile video pe care le are de la el de acasa.

Fikret a ascultat atent, iar apoi l-a pus pe Doruk sa mearga si sa-i stearga toate inregistrarile, pentru a nu mai avea niciun fel de dovada impotriva fetelor. Din pacate, un om de-al lui Vedat a reusit sa faca niste copii, inainte sa ajunga el si uite asa…Vedat a ramas cu dovada care le va face mari probleme lui Nefes, Mercan, Berrak si restul fetelor. Evident, Doruk nu a stiut acest lucru. El s-a dus si a sters tot, gandindu-se ca a rezolvat problema. Nici prin cap nu i-a trecut ideea ca toate inregitrarile ar fi putut fi copiate de acolitul lui Vedat.

Mustafa si Tahir merg acasa la Vedat

Auzind ca nu mai exista nicio dovada impotriva lor, fetele s-au apucat linistite de o comanda primite, crezand ca totul va fi bine. Intre timp, Mustafa si Tahir s-au tot gandit ca Vedat nu se va opri. Va vrea cu siguranta sa se razbune, asa ca au decis ca trebuie sa actioneze cat mai repede. S-au dus amandoi acasa la el si l-au prins. Tahir s-a lasat prada furiei si l-a batut. Apoi, dupa ce a terminat, a tinut sa ii spuna clar si raspicat faptul ca, daca se mai apropie de Nefes, de Yigit sau de oricine altcineva din familie, va avea de-a face cu el.

Vedat nu a lasat treburile asa. Dis de dimineata, s-a dus la politie sa le reclame pe Nefes, Mercan, Berrak si celellalte fete pentru tot ce i-au facut. A adus si inregistrarea cu el si saracele fete au fost retinute pana la data la care urma sa aiba loc procesul.

Vor reusi fetele sa scape de inchisoare? Vom afla din episoadele urmatoare. Pana atunci, va invitam sa arunci un ochi pe pagina de Facebook Lacrimi la Marea Neagra. Si, daca v-a fost de folos, sa distribuiti si altora acest rezumat al episodului 36. Pana data viitoare, la revedere.