Lacrimi la Marea Neagra Episodul 35 Rezumat

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 35 Rezumat: Mercan vrea sa se razbune pe Vedat! In sfarsit, saraca fata, care, in urma cu cateva episoade era sa moara din cauza nebunului, are sansa sa i-o intoarca. Daca era dupa ea, Vedat ar fi trebuit sa fie deja istorie, insa fetele de langa ea, pe langa care si Nefes, au mai temperat-o. Haideti sa vedem si ce alte lucruri se mai intampla in a 35-a intalnire cu personajele noastre preferate.

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 35 Rezumat: Vedat are parte de un tratament special din partea fetelor

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 35 Rezumat

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 35 Rezumat

Nazar, impreuna cu fetele, l-au bagat pe Vedat in masina lui Cemil si au pornit spre casa de pe munte. Din pacate, nu au luat in calcul un lucru simplu: masina nu avea asigurare. Bine, poate nu asta era cel mai important. Insa, nu s-au gandit ca s-ar putea intalni cu politia pe drum, care le-ar putea cauza probleme. Din pacate…fix acest lucru s-a intamplat. Le-a oprit politia si le-a dus masina in parcul auto. Norocul lor a fost ca un om de-al lui Vedat le-a adus-o acasa, cu Vedat tot in portbagaj. Fetele s-au bucurat. Insa, ele habar n-aveau ca Fikret a stat in spatele intregii scene. Datorita lui, masina a ajuns din nou in posesia fetelor. Lui i s-a parut amuzant ce i-au facut lui Vedat si a vrut sa vada pana unde pot merge.

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 35 Rezumat: Tahir iese in oras cu Yigit

Din cauza lui Vedat, de care trebuie sa aiba grija si sa stabileasca ce vor face pana la urma cu el, Nefes ii refuza invitatia in oras a lui Tahir. Evident, ea nu ii spune adevarul. In schimb, il minte ca trebuie sa mearga cu fetele sa cumpere diverse. Tahir se face ca intelege si nu mai insista. Il ia pe Yigit si iese cu el. Pe drum, baietelul il intreaba direct daca s-a intamplat ceva intre el si Nefes. Lui ii era frica sa nu cumva sa se fi despartit. Tahir insa, l-a linistit, negand.

Vedat pare sa fie prizonierul fara de scapare. Fetele l-au prins in plasa si nu au de gand sa ii dea drumul prea usor. Totusi, el are si putin noroc. Cum asa? Pai, totul incepe cu Nefes, care e chemata de Esma la film. Vazand ca deja una din ele a plecat, si restul i-au urmat actiunea. Singura care a ramas cu Vedat a fost Berrak.

Vedat o ameninta pe Berrak ca nu o sa-si mai vada mama

Profitand de faptul ca a ramas singur cu Berrak si ca nu are cine sa-l contrazica, Vedat incearca sa o faca pe Berrak sa-l elibereze. Ii spune lui Berrak ca, daca el nu va supravietui, atunci sansele ei de a mai afla unde se afla mama ei vor deveni nule.

Prostuta de Berrak a cazut pana la urma prada planului lui Vedat. Atunci cand el i-a spus ca trebuie sa il dezlege, pentru a putea merge la baie, fata a facut intocmai si si-a primit rapid pedeapsa. Vedat a lovit-o si a incuiat-o intr-o alta camera. Apoi, a trecut la partea a 2-a a planului: s-a pus la loc in scaunul cu rotile si s-a legat in asa fel incat sa poata scapa in orice secunda.

Sanyie devine din ce in ce mai tensionata si se cearta cu toti fiii ei. De aceea, Tahir e nevoit sa apeleze la Nefes pentru a petrece noaptea si a nu ramane pe strazi. Si saraca Nefes, interpretata de frumoasa Irem Helvacioglu, il primeste.

Mercan prinde momentul si vrea sa-l termine pe Vedat

Dupa ce se asigura ca nu e nimeni care sa-i poata strica planul, Mercan se duce la Vedat. Ii leaga o franghie in jurul corpului, iar apoi se duce la masina tatalui sau, legand-o de partea din spate. Planul ei e simplu: porneste masina, accelereaza, iar franghia ar trebui sa isi faca treaba si gata.

Ceea ce nu stie saraca Mercan e ca Vedat se poate dezlega. Si o face rapid, apoi o ia pe Berrak si o pune in locul lui. Mercan se pregateste sa dea drumul masinii, nestiind ce avea sa faca…Cu putin timp inainte sa accelereze, Berrak se trezeste. Insa, va reusi ea sa-si dea seama de ce se intampla si sa scape? Tensiunea atinge cote inimaginabile in serialul nostru turcesc preferat, Lacrimi la Marea Neagra!

Vom afla daca Mercan va face sau nu greseala vietii ei in episodul urmator. Pana atunci, va invitam sa dati un Like paginii de Facebook Lacrimi la Marea Neagra si sa distribuiti acest rezumat.