Berrak si-a gasit mama in Lacrimi la Marea Neagra Episodul 46!

Berrak si-a gasit mama in Lacrimi la Marea Neagra Episodul 46! Iata ca vin si niste vesti bune din Trabzon. Dupa ce Tahir a aflat ca femeia care l-a crescut nu e mama lui, si dupa ce Vedat a plecat, se pare ca pentru unele personaje rasare soarele. Intr-unul din episoadele urmatoare, Berrak va vorbi, in sfarsit, cu mama ei. Daca si voi va bucurati pentru ea si vreti sa afle si altii, nu uitati ca puteti sa distribuiti articolul.

Berrak si-a gasit mama in Lacrimi la Marea Neagra Episodul 46!

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 45

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 45

Sigur sunteti curiosi sa aflati cum s-a intamplat. Asadar, noi va vom spune indata. Trebuie sa precizam, de la bun inceput, ca nu Berrak singura si-a gasit mama. Ea a fost ajutata de un personaj puternic. E vorba de Fikret. Da, el a facut anumite investigatii si pana la urma a gasit-o pe mama lui Berrak.

Se pare ca femeia este intr-un azil in Istanbul. Berrak a putut sa vorbeasca putin la telefon cu ea. Insa, normal ca a vorbi la telefon nu e indeajuns. Fikret i-a dat si niste bani, pentru a putea sa mearga in vizita. Evident, au atatea de vorbi de de recuperat…

Cand isi gaseste Berrak mama?

Daca vreti episodul exact in care se va intampla acest fericit eveniment, nu stim daca sa vi-l spunem sau nu. Bine, fie. Vi-l spunem. Berrak isi gaseste mama, cu ajutorul lui Fikret, in Lacrimi la Marea Neagra Episodul 45. Asadar, daca nu saptamana aceasta, saptamana cealalta vom vedea si noi episodul in cauza.

Rezumatul de la Lacrimi la Marea Neagra Episodul 46 e in pregatire

Dupa cum v-am obisnuit, noi vom avea rezumatul gata inaintea difuzarii episodului. Asadar, daca o sa vreti sa stiti si ce altceva se mai intampla in episod, va trebui sa ne cititi rezumatul integral. Daca vreti sa fiti primii care afla cand il postam, nu trebuie decat sa va abonati gratuit. Mergeti mai jos, dupa campul destinat comentariilor si apoi bifati patratelul ce are in dreapta lui ”Anunta-ma prin email…”. Daca nu va descurcati, rugati pe cineva sa va ajute. A, si intre timp, va reamintim ca pagina de Facebook Lacrimi la Marea Neagra a trecut de 1.000 de Like-uri.