Tahir afla ca nu e fiul lui Sanyie in Lacrimi la Marea Neagra Episodul 43

Tahir afla ca nu e fiul lui Sanyie in Lacrimi la Marea Neagra Episodul 43. Un nou soc printre personajele din serialul nostru turcesc preferat. Parca nu se mai termina lacrimile pentru ei…Dezastrele se tin lant pentru eroii nostri, Tahir si Nefes. Dupa ce saracuta Nefes a trebuit sa indure violenta lui Vedat atata timp si a fost si la inchisoare din cauza lui, credea ca totul s-a terminat si va ptea fi fericita alaturi de Tahir. Insa iata ca a venit randul barbatului sa afle o veste socanta. Daca vi se pare interesant, nu uitati sa distribuiti articolul.

Tahir afla ca nu e fiul lui Sanyie in Lacrimi la Marea Neagra Episodul 43

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 43

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 43

Saptamana aceasta, episoadele din serialul nostru preferat vor fi pline de neprevazut. Aproape toate personajele vor trece prin niste stari incredibile. Tensiunea va acapara totul. Tahir, saracul, pe langa lupta continua cu Vedat, mai afla si vestea aceasta, care il destabilizeaza complet. Un lucru bun, daca il putem numi asa, e faptul ca din episodul 44, nu va mai trebui sa aiba grija lui Vedat.

Cum adica? Persoana care timp de atatia ani s-a dat drept mama, nu e, de fapt, parintele lui? Parca tot ce i se intampla e facut sa-l destabilizeze psihic si emotional. Si cine naiba sunt acei oameni care se pare ca sunt adevaratii lui parinti? Sunt niste persoane de treaba sau sunt niste nebuni?

Tahir e fiul…lui Tahir Nebunul

Se pare ca cel putin tatal, cu porecla lui, nu pare a fi o personalitate pozitiva in societate. Sanyie ii spune ca adevartul sau tata se numeste Tahir Nebunul. Tahir al nostru va porni in cautarea lui, sa vada ce si cum. Insa socul tot e prezent in inima lui…

Atata amar de vreme, el a nutrit dragoste pentru femeia aceasta care, acum, ii spune ca nu e mama lui. Cum va trece sotul lui Nefes peste acest lucru? Vom afla urmarind episodele viitoare si, evident, vizitand in fiecare zi site-ul rezumatserialturcesc.info. Pagina de Facebook Lacrimi la Marea Neagra va asteapta.