FIICELE DOAMNEI FAZILET: Cate sezoane are serialul turcesc?

FIICELE DOAMNEI FAZILET: Cate sezoane are serialul turcesc? Azi va raspundem la o intrebare pe care ne-o adresati din ce in ce mai multi. Se pare ca va plac foarte mult fiicele stimatei doamne Fazilet. Tocmai de aceea, vreti sa aflati cat mai multe detalii despre aceasta productie turceasca. Asadar, in acest articol, va vom spune cate sezoane are serialul turcesc, dar si cate episoade. Astfel, veti sti cat timp va mai puteti bucura de personaje. Acestea fiind spuse, haideti sa incepem.

FIICELE DOAMNEI FAZILET: Cate sezoane are serialul turcesc?

Fiicele Doamnei Fazilet Sezoane

Fiicele Doamnei Fazilet Sezoane

In Turcia, serialul s-a difuzat doar timp de 2 sezoane. De-a lungul timpului, audienta a scazut, fapt pentru care productia s-a terminat dupa cel de-al 2-lea episod. Nu va faceti griji. Chiar si asa, sunt destule episoade de vazut. Un sezon a fost lung, in cazul acestui serial.

Primul sezon a inceput in Turcia pe data de 25 martie 2017. Ultimul episod din acest prim sezon s-a difuzat pe 17 iunie 2017. Sezonul 1 a avut audiente bune, asadar, s-a decis sa se mai faca inca un sezon.

Pe 16 septembrie 2017, incepea sezonul 2 din Fiicele Doamnei Fazilet. Acesta a fost unul mai lung decat precedentul. Sfarsitul sezonului s-a difuzat abia in anul 2018, pe data de 9 iunie. Atunci, fanii au aflat ca, din pacate, a fost ultimul sezon din serialul pe care l-au indragit.

Cate episoade are serialul turcesc Fiicele Doamnei Fazilet?

Daca tot v-am spus cate sezoane sunt, haideti sa va dam si numarul exact de episoade. Dupa cum v-am zis si adineaori, primul sezon a fost mai scurt decat cel de-al 2-lea. Au fost doar 13 episoade. Apoi, numarul aproape s-a triplat pentru al 2-lea sezon. Au fost 37 de episoade. Astfel, daca e sa facem un calcul simplu, aflam ca in total avem de vazut 50 de episoade.

Stim ca inca de la episodul 1, v-au placut personajele. Asadar, trebuie sa stiti cam cat timp le mai puteti vedea. Insa, totul depinde si de cum alege postul de televiziune care difuzeaza serialul sa dea episoadele. Daca in Turcia, un episod are in jur de 2 ore, la noi se poate difuza doar cate 1 ora, dubland astfel numarul de dati in care va puteti intalni cu doamna Fazilet si cu fetele ei.

Apropo, pe o scara de la 1 la 10, cat de mult va place jocul actoricesc din serial? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii. Si nu uitati sa dati Like paginii de Facebook Fiicele Doamnei Fazilet.