Fiicele Doamnei Fazilet – un nou serial turcesc, difuzat pe PRO2

Iata ca televiziunile din Romania au inteles rapid ca serialele turcesti au mare priza la public. Tocmai de aceea, vedem din ce in ce mai des noi productii turcesti pe mai toate posturile de televiziune. Astazi vrem sa va anuntam ca va incepe in curand un nou serial turcesc: ”Fiicele Doamnei Fazilet”. In continuare, va vom vorbi pe larg despre acest serial, pentru ca dumneavoastra sa va puteti face o idee. La final, veti avea idee daca merita sau nu sa va uitati la el. Haideti sa trecem direct la treaba.

Fiicele Doamnei Fazilet vin pe PRO2

Fiicele Doamnei Fazilet

De data aceasta, postul de televiziune din Romania care va difuza acest serial turcesc nu este nici Kanal D, nici Antena 1. E un post din trustul PRO. Mai exact, e vorba despre fostul AcasaTV, actualmente PRO2.

Noul serial turcesc se va difuza aici. Premiera va avea loc in curand. Spre sfarsitul lunii septembrie, mai exact pe 22 septembrie, vom avea prima intalnire cu noile personaje si aventurile lor. Asadar, notati-va data in calendar si fiti pregatiti sa asistati la niste povesti cum nu sunt altele.

”Fiicele Doamnei Fazilet” a fost un serial destul de popular in Turcia. A fost difuzat timp de 2 sezoane de StarTV, acelasi post de televiziune unde trebuie sa inceapa si Surorile sezonul 2. Fanii din Turcia au avut parte de episoade din martie 2017 si pana in luna iunie 2018. Noi, cei din Romania, ne vom bucura de prezenta lor pe micile ecrane incepand de pe 22 septembrie. Se va termina mai repede decat in Turcia, deoarece vom avea parte de portii mult mai mari de episoade. Mai exact, incepand cu data mai sus amintita, de la ora 21, vom avea episoade din Fiicele Doamnei Fazilet de luni si pana duminica.

Care e povestea fiicelor?

Inca din titlu, ne dam seama cam ce personaje vor fi. Insa, nu stim inca ce aspiratii va avea fiecare, ce planuri si mai ales ce intrigi va tese. Ca personaj principal o avem pe mama fiicelor, doamna Fazilet. Din pacate, aceasta este vaduva, iar acum viata ei mai este luminata numai de cele doua fiice ale ei. Pe prima o cheama Hazan si este interpretata de catre Deniz Baysal, iar pe cea de-a doua o cheama Ece si este interpretata de Afra Saraçoglu.

Primele episoade din Fiicele Doamnei Fazilet ne introduc in dorinta doamnei de a se imbogati rapid. E si normal, atunci cand o duci prost cu banii sa vrei sa avnsezi, sa castigi mai multi bani si sa poti duce o viata decenta. Ece, desi e sora mai mica, a inteles rapid ca banii aduc fericirea. Tocmai de aceea, e alaturi de mama ei in a face bani rapid, pentru a putea avea un trai mai bun. In acelasi timp, Hazan, sora mai mare, inca sufera pentru pierderea recent suferita. Ea se tot gandeste la tatal ei si nu are chef de cine stie ce lucruri prin care sa faca bani. Ea va fi un adevarat obstacol pentru cele 2.

Credeti ca va fi un serial turcesc interesant? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii.