FIKRET I-A OMORAT PARINTII LUI TAHIR!

Nu sunteti pregatiti sa aflati ce urmeaza sa va spunem…Fikret i-a omorat parintii lui Tahir. Soc si groaza doamnelor, domnisoarelor si domnilor. Se pare ca rautatea si violenta reprezinta o trasatura de familie in cazul familiei lui Vedat. De ce spunem acest lucru? Ei bine, aflati ca atat fiul, cat si Fikret, tatal, au facut lucruri ingrozitoare la viata lor. Si se pare ca aproape toate au legatura cu bunul nostru Tahir, interpretat de actorul Ulas Tuna Astepe. In continuare, va vom spune ce s-a intamplat.

In Lacrimi la Marea Neagra se afla adevarul

Fikret si Tahir

Fikret si Tahir

Stiti deja ca episodul 43 are multe lucruri de dezvaluit. In acesta, Tahir afla ca nu e fiul lui Sanyie. Insa, nu e singurul lucru socant…Se pare ca adevaratii parinti ai lui Tahir au murit. Insa nu in vreun accident sau ceva, ci au fost, de-a dreptul, asasinati. De catre cine? De catre Fikret.

Dintr-o scrisoare a acestuia, aflam ca el le-a luat vietile parintilor lui Tahir. El nu stia de existenta lui Tahir. Insa, a aflat la scurt timp si nu a putut sa ramana indiferent. L-a luat pe bebele Tahir si i l-a dat lui Sanyie sa-l creasca. La asta, chiar ca nu ne-a mai fi asteptar…Dar asa e serialul ”Lacrimi la Marea Neagra” tot timpul ne uimeste.

Fikret a fost cu ochii pe Tahir

Inseamna ca de aia era Fikret atat de apropiat de Tahir, cel putin in ultima perioada. A acceptat sa-l ajute fara a cere ceva in schimb. Daca n-ar fi fost legatura aceasta intre ei, sigur nu s-ar fi intamplat. Dar saracul Tahir, abia acum afla.

Oare cum va reactiona sotul lui Nefes cand va afla tot adevarul? Se va razbuna pe Fikret in secunda 2 sau va gandi totul la rece si va lua o alta decizie? Ramane se aflam in aceasta seara. Voi ce credeti ca se va intampla mai departe? Spuneti-ne la comentarii. Lacrimi la Marea Neagra continua. Insa, in ce fel?