Vedat a infectat-o pe Nefes? Ea si bebelusul sunt in pericol de moarte!

Vedat a infectat-o pe Nefes? Ea si bebelusul sunt in pericol de moarte! Nu ne vine sa credem ca trebuie sa va spunem acest lucru, insa…e necesar. Chiar daca Vedat a murit in episodul 44, se pare ca inca poate sa ii faca rau lui Nefes. Si nu doar ca poate, dar o si face, din pacate…Pana ne dezmortim noi si va spunem ce s-a mai intamplat, tinem sa va reamintim ca puteti distribui acest articol dupa ce il terminati de citit. Ne ajutati si pe noi, sa simtim ca ne e apreciata munca, si ii ajutati pe pe apropiatii dvs. care vor sa afle inaintea tuturor ultimele stiri.

Vedat a infectat-o pe Nefes?

Vedat a infectat-o pe Nefes

Vedat a infectat-o pe Nefes

Dupa cum v-am spus deja, se pare ca raul provocat de Vedat dainuie si dupa moartea lui. La scurt timp dupa ce el a fost ingropat, Tahir a primit un CD. Se pare ca pe acel CD este o marturie video a lui Vedat, pe care a dat ordin sa o vada numai si numai Tahir, daca se va intampla ceva cu el.

Neincrezator, Tahir decide sa se uite pe el, sa vada ce naiba a mai facut Vedat. Dupa ce s-a asigurat ca toata lumea doarme si nu il poate auzi nimeni, s-a uitat pe CD. Si nu mica i-a fost surpriza, sa-si vada din nou rivalul, vorbindu-i pe ecran. Vedat il anunta pe Tahir ca el a avut numeroase aventuri in timp ce era cu Nefes. Perioada de dinaintea salvarii lui Nefes de catre Tahir, a fost presarata cu mai multe aventuri ale lui Vedat. Si una sau unele dintre aceste aventuri l-a lasat cu un virus deosebit de periculos.

Vedat s-a interesat care e treaba cu acel virus. Se pare ca pentru barbat, nu este niciun fel de pericol. Poate trai linistit cu el in corp, deoarece nu il va afecta in niciun fel de-a lungul vietii.

Nefes a fost pusa in pericol fara stirea ei

Insa, daca barbatul purtator al acestui virus poate sa rasufle linistit, nu acelasi lucru se poate spune si despre femeia care intra in contact cu acel barbat. In acest caz, vorbim despre nimeni alta decat Nefes, care a fost nevoita sa suporte atatea din partea lui Vedat.

Ea a avut relatii cu barbatul violent, fara a banui o clipa ca va avea de superit din aceasta cauza. Insa, iata ca virusul, odata instalat in corpul femeii, o poate afecta atat pe ea, cat si pe viitorii copii. Altfel spus, daca Nefes ramane insarcinata, sansele ca atat ea, cat si bebelusul sa moara sunt uriase. Iar, dupa cum v-am anuntat in acest articol, Nefes ramane insarcinata cu Tahir. Asadar, pericolul e prezent.

Va supravietui Nefes? Sau se va duce la Vedat? Aflam uitandu-ne la serial si intrand in fiecare zi pe site-ul nostru. Sau, abonandu-va gratuit la articolele noastre, bifavedatnd al 2-lea patratel de dupa sectiunea pentru comentarii. Daca nu va descurcati, rugati pe cineva sa va ajute, pentru ca ar fi pacat sa ratati vreo stire interesanta despre serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra, nu-i asa? A, nu uitati ca pagina dedicata serialului poate fi like-uita.