Biografia lui Mehmet Ali Nuroglu, Vedat din Lacrimi la Marea Neagra

Biografia lui Mehmet Ali Nuroglu, Vedat din Lacrimi la Marea Neagra. In articolul de astazi, ne-am gandit sa va spunem biografia acestui actor turc, pe care am avut ocazia sa il vedem in cele cateva zeci de episoade din Lacrimi, care au fost difuzate pana in prezent. Dupa cum stiti, rolul sau a fost pana in episodul 44. Haideti sa vedem si cine s-a aflat in tot acest timp in spatele personajului atat de urat de unii, dar aclamat de altii.

Biografia lui Mehmet Ali Nuroglu: locul si data nasterii, varsta si zodie

Biografia lui Mehmet Ali Nuroglu

Biografia lui Mehmet Ali Nuroglu

Actorul turc ce interpreteaza personajul negativ in Lacrimi s-a nascut in anul 1979, pe la inceputul lunii septembrie, respectiv 7 septembrie. Daca facem un calcul simplu, ne dam seama ca el are in prezent frumoasa varsta de 40 de ani. Apoi, evident, fiind nascut in septembrie, este zodia Fecioara.

Copilaria domnului Nuroglu a fost uena plina de peripetii si plimbari. Spre deosebire de alti copii de varsta lui, acesta a avut posibilitatea de a vedea mai multe locuri si mai multe tari. De ce? Ei bine, tatal sau avea functia de ofiter. Evident, aceasta ii cerea sa faca diverse deplasari la nevoie, deplasari in care il lua si pe micut, sa vada lumea.

 

Totul despre Mehmet Ali Nuroglu: nu i-a placut Filozofia

Atunci cand a fost nevoie sa isi aleaga drumul in viata si sa opteze pentru o facultate, Mehmet Ali a stat putin sa se gandeasca si s-a inscris la sectia de Filozfie din cadrul Universitatii METU. Din pacate, nu acesta avea sa fie adevaratul sau drum in viata, dupa cum bine vom vedea imediat. Actorului i-au trebuit nu unul, nu 2, ci 3 ani pentru a-si da seama ca adevarata sa vocatie nu avea legatura cu Filozofia.

Dupa 3 ani petrecuti in cadrul Universitatii METU, el face shift-ul care avea sa reprezinta inceputul carierei sale de astazi. Se inscrie la Universitatea Hacettepe, evident, la Teatru. Aici, are oportunitatea de a fi asistentul unei personalitati importante, respectiv Semih Sergen. De ce este o oportunitate? Pentru ca, acesta il va initia in frumoasa arta a actoriei si ii va da povete numai bune. In timpul anilor universitari, el participa la diverse festivaluri de treatru si joaca in numeroase piese, care-l vor pregati si pentru urmatoarele.

Biografia lui Mehmet Ali Nuroglu: Primul rol important

Dupa cateva piese de teatru, in care a demonstrat tot ce poate, Mehmet a primit si primul rol in cadrul unui serial de televiziune. Acest prim rol avea sa il aduca in atentia unui public si mai larg. Serialul Yuvadan Bir Kus Uctu, lansat in 2003 ni-l aduce pe Mehmet Ali Nuroglu intr-un rol minor, insa major pentru viitorul sau actoricesc.

Nu a trecut mult de la aceasta aparitie, ca succesul a inceput sa il caute. La doar 1 an distanta, a primit un alt rol, intr-un alt serial. Insa, de data aceasta, a fost vorba de un rol principal in serialul turcesc Cemberimde Gul Oya. Pentru ca un rol principal e infinit mai greu si mai obositor decat unul secundar sau episodic, domnul Nuroglu a fost nevoit sa se mute in Istanbul. Altfel, nu avea cum sa faca fata ritmului accelerat al filmarilor pentru productia turceasca.

Mehmet Ali Nuroglu, in rolul lui Vedat din Lacrimi la Marea Neagra

Dupa rolul principal din serialul amintit mai sus, cariera acestui actor a devenit una fulminanta. A jucat in numeroase productii, de diverse feluri. A experimentat seriale romantice, seriale de comedie si altele. Insa, in niciunul nu avusese sansa de a juca un rol negativ.

In timpul pregatirilor pentru un nou serial turcesc, domnul Nuroglu a primit propunerea de a juca un rol pozitiv. A intrebat producatorii despre ce va fi respectivul serial, dar si ce alte personaje vor mai fi. Cand a auzit descrierea personajului Vedat, s-a indragostit instant. De ce? Pentru ca, din spusele producatorilor, acest personaj era ceva ce el nu mai facuse niciodata. Un personaj negativ, fara scrupule.

Mehmet Ali a intrebat daca poate sa il joace pe Vedat pana la urma, iar cererea i-a fost ascultata. Si uite asa, a luat nastere Vedat. In serial, Vedat e sotul violent al lui Nefes, un alt personal superb, interpretat de actrita Irem Helvacioglu. Vedat ii face viata un calvar lui Nefes si baietelului lor, Yigit, jucat de tanarul actor Demir Birinci.

Norocul lui Nefes si al baietelului ei este Tahir Kaleli, un barbat care nu se va lasa pana cand nu ii va face sa fie in siguranta, departe de rautatile lui Vedat. Episod de episod, Ulas Tuna Astepe, aflat in pielea lui Tahir, se va lupta cu Mehmet Ali Nuroglu, alias Vedat. Telespectatorii il urasc pe Vedat, insa, pana la urma, asta inseamna ca si-a facut bine treaba. Pana la urma, acesta e rolul unui personaj negativ.

Mehmet Ali Nuroglu, intr-un nou serial turcesc dupa Lacrimi la Marea Neagra

Dupa cum v-am spus si la inceputul acestui articol, rolul domnului Nuroglu s-a terminat intr-unul din episoadele ce tocmai s-au difuzat. Insa, cariera lui in actorie continua. Dat fiind talentul sau, el a si fost cooptat intr-un nou serial turcesc. Va vom spune mai multe detalii intr-un nou articol. Pana atunci, vrem sa va intrebam: cum vi s-a parut Vedat, ca personaj? Ce nota ii dati? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii si nu uitati sa dati Like la pagina de FB Lacrimi la Marea Neagra.