Pretul Fericirii Sezonul 3 Episodul 6 (Episodul 53) Rezumat

Pretul Fericirii Sezonul 3 Episodul 6 Rezumat. Noul episod, care la numaratoarea totala e Pretul Fericirii episodul 53, se anunta a fi incendiar. Nu sunt putini cei care au asteptat cu saufletul la gura sa vada cum continua celebra productie din Turcia. Iar noi, astazi, va spunem. Pregatiti-va, caci nimic nu va mai fi la fel. Inainte sa incepem, stiti deja ca am aprecia daca le-ati spune si altora de acest rezumat printr-un share.

Pretul Fericirii Sezonul 3 Episodul 6 Rezumat

Pretul Fericirii Sezonul 3 Episodul 6 Rezumat

Pretul Fericirii Sezonul 3 Episodul 6 Rezumat

Dupa cum sigur stiti din rezumatul episodului precedent, toata lumea a ramas cu gura cascata atunci cand Halit a venit cu adevaratul copilas al lui si al lui Yildiz. Toti asteptam acum sa aflam ce se va intampla mai departe. Asa ca, fara alte adaugiri, haideti sa vedem.

Se pare ca Halit crede ca toata treaba nu a fost nimic altceva decat o greseala din parte celor din spital. In realitate, stim cu totii ca Sahika e vinovata. Desi Yildiz incearca sa-i spuna acest lucru, el nu si nu. Nu are cum sa creada asa ceva.

Pe Sahika o iubeste asa de mult incat vrea sa isi continue relatia cu ea. Insa, in acelasi timp, nu poate sa o dea afara pe Yildiz. Asa ca vrea sa faca o combinatie si sa le aiba pe ambele femei in casa. Pe Sahika, sa-l iubeasca si pe Yildiz pentru a avea grija de bebelus. Lui Yildiz cand aude, i se face rau. Cum sa stea ea in aceeasi casa cu Sahika si sa o vada zilnic? Exclus! Halit accepta pe moment negarea, insa e de parere ca in scurt timp, Yildiz se va razngadi si va vrea sa traiasca toti impreuna.

Pretul Fericirii Sezonul 3 Episodul 6: Bebelusul este prezentat intregii familii

Ziua trece cum trece si vine a 2-a zi, mult asteptata de fratii bebelusului. Erim, fiul lui Ender, Zehra, dar si Lila sunt nerabdatori sa il vada pe fratiorul lor. Toata lumea pare sa-si fi gasit in sfarsit echilibrul. Toti, cu exceptia Sahikai, evident. Ea nu mai poate de nervi. Cand credea ca a pus in sfarsit mana pe Halit, a venit bebelusul. Nu mai poate sa faca nimic, daca vine si Yildiz. Ea trebuie sa o tina la distanta pe blonda, fapt pentru care incepe sa se gandeasca la cum sa faca sa-i desparta.

Daca Yildiz nu va mai fi in peisaj si daca Halit va avea custodia bebelusului, ea isi va putea continua planurile. Pana atunci insa, totul e la stadiul de proiect. Nu ii ia mult si ii si vine o idee. Ea face in asa fel incat Halit sa aiba impresia ca rim si Yildiz vor sa ia bebelusul si sa il creasca singuri.

Telefonul secret al Sahikai

Cum vorbeste Sahika cu seful ei? Cu ajutorul unui telefon secret. Ea il pastreaza si il foloseste numai cand vorbeste cu seful. Nimeni nu stie de acest telefon. Bine, nimeni nu stia, caci Ender…face cumva si intra in posesia lui. Ramane sa afle cine este personajul misterios care o coordoneaza pe Sahika.

Pretul Fericirii Episodul 53 se termina nu foarte bine pentru Halit. Fara sa inteleaga de ce, afla ca Yildiz nu mai vrea sa imparta casa cu el. Si, mai mult de atat, ea vrea sa faca actele de divort. Ce se va intampla mai departe? Va reusi Sahika sa-si duca planul la bun sfarsit?

Spuneti-ne la comentarii ce nota ii acordati episodului. Si nu uitati sa dati Like paginii de Facebook Pretul Fericirii, unde mii de fani ai serialului se intalnesc si discuta.