Lacrimi la Marea Neagra Episodul 39 Rezumat: Tahir e arestat!

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 39 Rezumat: Tahir e arestat! Pregatiti-va de un nou episod incitant din serialul nostru turcesc preferat. Nu va asteptati sa fie unul linistit, caci in Trabzon, tensiunea e peste tot. Favoritii nostri vor da din nou de Vedat in drumul lor spre fericire, si e posibil de data asta sa nu mai actioneze cu calm, ci, mai degraba, cu furie. Ajungem noi si acolo, in acest rezumat. Pana atunci insa, va invitam sa distribuiti rezumatul acesta, daca il considerati util atat pentru dvs., cat si pentru apropiatii care urmaresc serialul.

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 39 Rezumat

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 39 Rezumat

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 39 Rezumat

In primele secunde ale noului episod, vedem cum Vedat e dus de urgenta la spital. Sansele lui de supravietuire nu par a fi atat de mari. Saracul nostru Tahir a fost luat si arestat…Inainte de a fi dus dupa gratii, el le-a spus fratilor sai sa nu ii scape din grija pe Nefes si pe Yigit. Mustafa a tinut sa ii spuna, ca de la frate la frate, ca va avea grija sa nu pateasca nimic cele 2 persoane care pentru el inseamna atat de mult.

Ziua aceea s-a terminat pana la urma cu tahir in spatele barelor de la inchisoare, cu Vedat in spital si cu restul personajeor gandindu-se cum sa faca sa scape de probleme. Iar dimineata a venit cu o surpriza tare neplacuta…

Nefes e hotarata sa plece departe

Saracuta noastra Nefes are remuscari…Ea crede ca toate nenorocirile care s au abatut asupra intregii familii Kaleli, dar si a tuturor celor care au ajutat-o s-au intamplat din cauza ei. Asa ca, de ce sa mai ramana si sa le pricinuiasca si alte neplaceri? Mai bine sa plece undeva departe de Trabzon. Asa, Vedat o va urma si ii va lasa pe cei dragi ei in pace. Acestea au fost gandurile lui Nefes in noaptea aceea. iar dimineata, Asyie a gasit o scrisoare de la ea, in care explica faptul ca a hotarat sa plece.

Pentru ca e iubirea vietii ei, Nefes a tinut sa ii scrie o scrisoare si lui Tahir. Una adresata numai si numai lui. Apoi, si-a vazut de drum. Tahir insa, cand a dat de scrisoare si mai ales dupa ce a citit-o, n-a mai putut si a inceput sa se gandeasca la cum sa evadeze. Dragostea si grija pentru Nefes au fost mult mai mari in mintea lui, decat posibilele repercursiuni ale unei evadari.

Descurcaret cum il stim, el a reusit pana la urma sa scape. In ziua in care trebuia dus la proces, a facut el cum a facut si a evadat din masina ce urma sa il duca la destinatie. Apoi, a fugit in padure, nemaiputand fi gasit de cei care il insoteau. Norocul lui a fost si ca a gasit o cabina telefonica, de unde a putut sa-si sune fratele. Mustafa l-a ascultat si i-a promis ca va merge in cautarea lui Nefes, asa cum i-a promis.

Mai tarziu, Tahir a mers la Fikret, de unde spera sa obtina niste ajutor. mai exact, o insigna de politist si un buletin fals, cu care sa se poata deplasa.

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 39 Rezumat: Fikret il ajuta pe Tahir

Suprinzator, Fikret vrea sa il ajute. Ii spune ca nu mai tarziu de a 2-a zi, actele vor fi gata. Se gandeste si la faptul ca pana o gaseste pe Nefes, Tahir trebuie sa supravietuiasca intr-un fel sau altul, asa ca se ofera sa-i dea niste bani. Il suna de pe un telefon nedetectabil si ii spune ca vrea sa-i dea bani. Eroul nostru Tahir insa, ii spuna ca nu are nevoie, deoarece va sta in padure.

Din pacate, el era aproape de a fi descoperit de catre 2 politisti. In ultima secunda, a reusit sa fuga si sa se ascunda intr-o casa parasita. In tot acest timp, Yigit vrea ca Tahir sa-i gaseasca. Si face si ceva in acest sens. Mai exact, va lasa in urma un capacel de la un suc. Daca va aduceti aminte, atunci cand au iesit toti 3 in oras, Yigit a tinut capacelele drept amintire. Si acum, vrea sa se foloseasca de ele intr-un mod cat se poate de util.

Seara a venit, iar oboseala era din ce in ce mai mare. Asa ca Nefes si Yigit au decis sa se odihneasca intr-o barca. Insa, nu au avut o noapte deloc linistita, deoarece 2 oameni necunoscuti i-au trezit. Ce ganduri au acestia? Aflam din episodul urmator.

Concluziile articolului

Un alt episod de exceptie, in care actrita Irem Helvacioglu a interpretat-o cu succes pe Nefes Sa speram ca nu le vor face rau frumosilor nostri cei 2 oameni… Nu vom afla decat in urmatorul episod… Pana atunci, nu uitati de Like-ul de la pagina de Facebook Lacrimi la Marea Neagra. Daca vi s-a parut util acest rezumat la care am muncit mult, nu ezitati sa il distribuiti si pe retelele sociale.