HAZAL KAYA NU A VRUT SA FIE FILIZ ELIBOL IN POVESTEA NOASTRA

Wow, e o veste socanta despre Hazal Kaya. Se refera la rolul ei din serialul turcesc ”Povestea Noastra”. Asa, hai sa nu va mai fierberm si sa trecem acum la stire. E o stire mai mult pentru aceia dintre dumneavoastra care urmaresc serialul Povestea Noastra. Dupa cum bine stiti, actrita Hazal Kaya este cea care o interpreteaza pe frumoasa Filiz Elibol, fiica cea mai mare dintr-o familie greu incercata, ce trebuie sa traiasca intr-un cartier saracacios din Istanbul. Filiz trebuie sa aiba grija de toti fratiorii ei, deoarece parintii nu se preocupa de soarta lor. Ei bine, tocmai am aflat ca Povestea Noastra era cat pe aici sa nu existe. Da, ati citit bine. Acest super serial, care ne-a fascinat de la primul episod putea sa nu se faca. Sau putea sa se faca in alt fel, fara Hazal Kaya in rolul lui Filiz. Va puteti imagina pe alta actrita in acest rol? Noi nu.

Cum sa nu vrea Hazal Kaya sa joace in Povestea Noastra?

HAZAL KAYA NU A VRUT SA FIE FILIZ ELIBOL IN POVESTEA NOASTRA

Poate ca acum va intrebati cum de e posibil asa ceva? Ei bine, actrita Hazal Kaya a fost invitata recent la un eveniment, unde, evident, a fost intrebata de serial. Printre altele ea a marturisit ca, initial, nu a crezut in serial. Nu o condamnam si va vom spune si de ce. Poate stiti, poate nu stiti, daca Bizim Hikaye/Povestea Noastra nu este un serial 100% original. El este o adaptare a unui alt serial popular de peste hotare numit Shameless/Fara Rusine.

Si in acest serial, avem un tata care nu se ocupa de familie, o familie cu multi frati, insa…exista anumite diferente. In varianta originala, serialul era presarat cu diverse lucruri mai…extravagante, mai perverse. Si si limbajul nu era unul adecvat pentru un show ce poate fi vazut de intreaga familie. Asa ca, atunci cand a auzit de la producatori ca proiectul pe care i-l propun e o adaptare a acestui serial, Hazal Kaya a fost sceptica, dat fiindca stia serialul. S-a gandit ca nu e genul ei sub niciun fel de forma.

Producatorii au convins-o pana la urma

Norocul nostru a fost ca i s-a explicat faptul ca nici ei, producatorii nu vor sa faca un serial copie fidela a originalului, cu un limbaj neobisnuit si scene nu foarte ok pentru intreaga familie. Auzind acestea, Hazal Kaya a decis sa dea o sansa proiectului Povestea Noastra si sa o joace pe Filiz Elibol, sora eroina, ce a avut grija de toti. Ne bucuram nespus de mult ca producatorii au avut prezenta de spirit si au reusit sa o convinga pe frumoasa noastra sa dea totusi o sansa acestui proiect. S-a dovedit ca a fost unul dintre cele mai populare seriale turcesti, ajungand la inimile a foarte multi fani de peste tot de pe glob. Ultimul episod a fost unul tare interesant. S-au intamplat o gramada de lucruri in el. Unii s-au casatorit, altii s-au impacat, iar Filiz a nascut o fetita. Ce sa mai, un final cum nu se poate mai bun pentru acest serial turcesc.

Voi ati fi putut vedea alta actrita sa o joace atat de bine pe Filiz precum a facut-o Hazal Kaya? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii.