Incendiu in casa lui Hazal Kaya. Ce a patit actrita?

Stire de ultima ora: se pare ca a avut loc un incendiu in casa lui Hazal Kaya. Pentru cei ce nu o stiu, ea e actrita care a interpretat-o pe Filiz Elibol in serialul turcesc ”Povestea Noastra”. Haideti sa vedem ce s-a intamplat si, mai ales, ce a patit artista.

Incendiu in casa lui Hazal Kaya

Incendiu in casa lui Hazal Kaya

Incendiu in casa lui Hazal Kaya

Trebuie sa fim intotdeauna atenti in locul in care locuim. Nu conteaza ca stam la bloc sau la casa. E nevoie de o verificare periodica a tuturor incaperilor, pentru a ne asigura ca nu exista pericol de inundatie sau incendiu.

Actrita Hazal Kaya a invatat pe propria piele acest lucru. Recent, ea a tras o sperietura pe cinste, atunci cand, in casa ei, a avut loc un incendiu. Toata lumea s-a panicat, va dati seama. Incendiul a pornit la subsolul casei si exista riscul sa se imprastie peste tot. Altfel spus, se putea ca intreaga casa sa ajunga in flacari si sa nu se mai poata salva nimic din ea.

 

 

Nu au fost victime

Din fericire, in afara de sperietura, nici Hazal Kaya, nici bebelusul nu au patit nimic. In timp util, casa a fost evacuata. Nu s-a inregistrat niciun fel de paguba, in afara de unele minore, ce au treaba cu lucrurile. Insa, important e ca nimeni nu a patit nimic.

Si animalele din familia actritei au scapat tefere. Si acesta e un motiv de bucurie, deoarece actrita era singura in momentul izbucnirii incendiului. Sotul acesteia era plecat la filmari, iar ea se odihnea. Ne bucuram ca totul e bine acum si ca nici ea, nici baietelul care urmeaza sa se nasca nu au patit absolut nimic.

Cine e Hazal Kaya?

Hazal Kaya este cunoscuta in Romania datorita rolurilor din Feriha si Povestea Noastra. In ambele seriale turcesti, ea a jucat roluri memorabile, care au ramas in memoria colectiva. Daca serialul Feriha e sigur ca nu mai continua, fanii inca asteapta sa vada daca se va mai face vreun sezon din Povestea Noastra. A, si daca tot am pomenit de acest serial turcesc, va invitam sa dati like paginii de Facebook Povestea Noastra.