Nefes a nascut o fetita pe nume Masal. Felicitari!

Veste mare! Nefes a nascut o fetita pe nume Masal. Frumoasa noastra, care a trecut prin atatea greutati, e din ce in ce mai implinita. Astazi avem un anunt deosebit de important pentru personajele noastre. Familia Kaleli se mareste! Inainte de a trece la articolul propriu-zis, nu uitati ca puteti sa distribuiti articolul acesta, daca va bucurati pentru doamna Kaleli.

Nefes a nascut o fetita pe nume Masal

Nefes a nascut-o pe Masal

Nefes a nascut-o pe Masal

Dupa ce a scapat pentru totdeauna de sotul violent, dupa ce s-a casatorit cu Tahir, adevaratul barbat din viata ei, Nefes are parte de si mai multe bucurii. Dupa cum v-am anuntat si in acest articol, Nefes e insarcinata. Altfel spus, Tahir trebuie sa se pregateasca, deoarece va deveni in curand tata pentru a 2-a oara. El e deja tatic pentru Yigit, insa, in curand, va putea sa inceapa experienta de parintre pentru a 2-a oara, de la 0. Va putea vedea cum se naste si cum creste un pitic sau o pitica intr-un sufletel care are constiinta proprie.

Ei bine, iata ca acum va putem anunta oficial ce e bebelusul lui Nefes si a lui Tahir. Multi dintre voi ar fi vrut sa fie un Tahir Junior, pentru a duce mai deparyte numele familiei Kaleli. Dar, in realitate, Nefes a nascut o fetita, pe nume Masal. E o scumpete de fetita, care le va face viata mai frumoasa proaspatilor parinti. Si lui Yigit, evident. De acum incolo, el va fi fratele mai mare, care va trebui sa aiba grija de seioara lui.

Va bucurati pentru Nefes si Tahir?

Acum ca ati aflat faptul ca cei 2 vor avea o fetita pe nume Masal, va bucurati? Sau ati fi vrut sa fie vorba de un baietel, pana la urma? Spuneti-ne parere in sectiunea de comentarii. Si nu uitati ca exista si pagina de Facebook pentru Lacrimi la Marea Neagra.