Actorul turc Hakan Kurtaş intra in ”Femeie in infruntarea destinului”

Actorul turc Hakan Kurtaş intra in ”Femeie in infruntarea destinului”. Tanarul va fi de acum incolo parte din iubita distributie a productiei de succes ce a ajuns la sezonul al 3-lea. Daca fanii din Turcia deja se bucura din plin de acest nou sezon, noi, romanii care ne uitam la Bahar si restul, va trebui sa mai asteptam.

Hakan Kurtaş, personaj nou in ”Femeie in infruntarea destinului”

Hakan Kurtaş Femeie in Infruntarea Destinului

Hakan Kurtaş Femeie in Infruntarea Destinului

Pentru un serial de asemenea anvergura ca Kadin sau cum il stim noi, Femeeie in infruntarea destinului, actorii de calibru sunt la ordinea zilei. Asadar, nu trebuie sa ne mire ca actorul turc a acceptat sa apara pe parcursul noului sezon.

Insa, stam sa ne gandim: ce fel de personaj va interpreta? Va fi unul care sa fir alaturi in orice moment de personajele principale, ajutandu-le ca, la sfarsitul fiecarui episod, sa fie linistite? Sau, din contra, le va fi ca un ghime in coaste, facandu-le rele si punanadu-le in situatii delicate?

Femeie in infruntarea destinului a inceput toamna aceasta

Fanii din Turcia ai serialului turcesc se pot bucura deja de primele episoade din sezonul 3 ”Femeie in infruntarea destinului”. Serialul a inceput ca de fiecare data. Avem multe rasturnari de situatii si lucruri imprevizibile, pe care telespectatorii le vor iubi.

La noi in Romania, inca nu se stie cand va fi difuzat sezonul 3. Primele 2 au fost deja pe Antena 1. Insa, pana la momentul scrierii acestui articol, nu avem nicio stire sau vreun comunicat de presa legat de serial. Speram ca, pana la urma, sa se difuzeze si la noi acest sezon, despre care unii spun ca ar fi ultimul. Nu de alta, dar am vrea si noi sa vedem cum se termina aventura.

Nu uitati ca pe noi ne puteti gasi si pe Facebook, pe pagina Rezumat Serial Turcesc. Vreti sa fiti primii care afla noutatile? Toate stirile? Atunci, abonati-va gratuit la articolele noastre. Va duceti mai jos, unde vedeti un patratel in dreapta caruia scrie ”Anunta-ma prin email…”. Trebuie sa-l bifati si, eventual, sa dati un comentariu, ca sa fiti abonati automat.