Serialul Femeie in infruntarea destinului se termina

Serialul Femeie in infruntarea destinului se termina. Stim ca nu e o veste buna pentru cei care urmaresc episod de episod aventurile personajelor din aceasta productie, insa trebuia sa va spunem. In cele ce urmeaza, va vom expune pe larg care este situatia, cate episoade sunt in total, dar si detalii despre ultimul episod.

Serialul Femeie in infruntarea destinului se termina

Serialul Femeie in infruntarea destinului se termina

Serialul Femeie in infruntarea destinului se termina

Inainte de toate, nu vrem sa va tinem pe jar. Asadar trebuie sa va spunem ca serialul turcesc Femeie in infruntarea destinului ajunge la final numai in Turcia. Asadar, va afecteaza numai daca urmariti in limba turca productia si sunteti cu ea la zi.

Bine, nu ne intelegeti gresit: trebuie sa va pregatiti de final si daca urmariti difuzarea din Romania. Sigur, noi suntem putin mai in urma la episoade. Insa la modul in care se difuzeaza, in scurt timp ajungem si noi acolo. Pe data de 13 ianuarie a inceput si in tara noastra sezonul 3 din Femeie in infruntarea destinului, care este si ultimul. Cu 2 episoade pe saptamana, probabil ca nu va trece mult de la difuzarea ultimului episod in Turcia, ca va trebui si noi sa ne luam ramas bun de la personajele alaturi de care am trait si bune si rele atata timp.

Cate episoade are Femeie in infruntarea destinului?

Bun, si acum a sosit si momentul adevarului. Va vom spune care este numarul final de episoade ale acestei superbe productii turcesti. Aventurile lui Bahar vor numara in total 81 de episoade. Ultimul episod, adica sfarsitul povestilor acestei femei greu incercate, se va difuza in Turcia la inceputul lunii februarie. Mai exact, protagonistii Feyyaz Duman si Özge Özpirinçci isi vor interpreta personajele pentru ultima data pe 4 februarie. Anuntul a fost facut pe contul oficial de Twitter al Fox Turcia.

La ei in Turcia, sezonul 3 a inceput pe 1 octombrie, difuzandu-se un singur episod pe saptamana. La noi, totul s-a reluat dupa 2 luni si jumatate, pe 13 ianuarie. Insa, cum v-am spus si mai sus, pentru ca noi primim 2 episoade saptamanal, nu va dura mult si va trebui sa ne luam ramas bun.

In concluzie, va recomandam sa urmariti atent episoadele din ultimul sezon al serialului turcesc Femeie in infruntarea destinului si sa va bucurati de perstatia actorilor.