Cand incepe Femeie in infruntarea destinului sezonul 3 in Romania?

Vesti bune! Stim cand incepe Femeie in infruntarea destinului sezonul 3 in Romania. In sfarsit, toti cei care apreciaza, stiu cand sa se astepte la revenirea spectaculoasa a favoritilor lor. In cele ce urmeaza, va vom spune data exacta, dar si cateva detalii legate de noul sezon. Acestea fiind spuse, haideti sa ii dam drumul la treaba.

Cand incepe Femeie in infruntarea destinului sezonul 3 in Romania?

In primul rand, trebuie sa va spunem ca sezonul 3 incepe in 2020. Asadar, pana atunci, ne putem bucura de sarbatorile de iarna, de Craciun si Revelion. Iar la inceputul anului viitor, ne vom revedea si cu preferatii nostri. Data exacta a inceperii sezonului 3 din Femeie in infruntarea destinului este de 13 ianuarie. Serialul turcesc va fi difuzat, ca si pana acum, pe postul de televiziune Happy Channel.
Noul sezon aduce o gramada de surprize. Episodul 1 din sezonul 3 e special…Personajele principale se gasesc in niste situatii limita, din care cu greu vor reusi sa se redreseze. In Turcia, sezonul e deja inceput de mult timp, iar noi v-am scris mai demult un articol, incare va spuneam primele detalii aparute. Il puteti citi acum, ca sa va puteti face o parere legata de ce anume puteti sa asteptati de la noul sezon.

Personaje noi in sezonul 3

Un serial turcesc fara personaje noi poate deveni la un moment dat plictisitor. Acest lucru e stiut de mult timp de producatori, care si-au luat toate masurile de preventie. Evident, ei nu vor ca produsul lor sa fie plictisitor. Doar nu pot sa isi dezamageasca cei aproape 500.000 de fani de pe Instagram, nu?
Tocmai de aceea, trebuie sa ne asteptam la personaje noi, care vor tulbura linistea lui Bahar si a restului de personaje. Va putem spune ca binecunoscutul actor turc Hakan Kurtas va face parte din distributia noului sezon. Ramane sa vedem de pe 13 ianuarie daca al sau personaj va fi pozitiv sau negativ. Altfel spus, daca le va face probleme tuturor sau daca ii vor ajuta in aventurile lor.
Bun, in concluzie, stim in sfarsit cand incepe Femeie in infruntarea destinului sezonul 3. Nu uitati: pe 13 ianuarie 2020, pornim pentru a 3-a oara alaturi de personajele noastre preferate. Trebuie sa ne asteptam la multe surprize din partea acestui serial turcesc.