Serialul turcesc Tine-ma de mana se termina

Serialul turcesc Tine-ma de mana se termina, dragii nostri. Se pare ca inca unul din serialele ce ne-au fascinat anul acesta se termina. Totusi, e si o veste buna in toate acestea. Despre toate aspectele vom discuta in cele ce urmeaza, asa ca fiti pregatiti. Va vom da si data exacta in care se va difuza ultimul episod din Tine-ma de mana, dar si o veste buna pentru o parte dintre cei care urmaresc serialul. Una peste alta, va recomandam sa cititi intreg articolul, pentru a intelege tot ansamblul de informatii pe care vi-l punem la dispozitie.

Serialul turcesc Tine-ma de mana se termina

Serialul turcesc Tine-ma de mana se termina

Serialul turcesc Tine-ma de mana se termina

Dupa cateva zeci de episoade in care am stat efectiv cu sufletul la gura, serialul turcesc Tine-ma de mana se termina. Povestea fetei care da din greseala peste alesul inimii ei intr-un aeroport oarecare ne-a facut sa stam lipiti de ecranele televizoarelor pret de cateva zeci bune de episoade.

Am ras, am plans, ne-am distrat alaturi de protagonisti, insa iata ca a venit si momentul sa spunem stop. Trebuie sa ne pregatim sa le spunem ”La revedere!” tuturor personajelor pe care le-am urmarit de atata timp.

Tine-ma de mana ultimul episod: Cand se difuzeaza?

Ei bine, iata ca a venit timpul sa va dam si o veste buna. Da, serialul se termina, intr-adevar. Doar ca…in Turcia. Da, luna aceasta se va difuza ultimul episod din Tine-ma de mana in Turcia, tara unde se si filmeaza.

Ce inseamna acest lucru? Pai, e simplu. Daca il urmariti la TV in Romania, nu e inca timpul sa va pregatiti de ultimul episod. La noi, inca trebuie sa se mai difuzeze niste episoade.

Si totusi…haideti sa va spunem si cand se difuzeaza ultimul episod. In Turcia, serialul turcesc Tine-ma de mana se termina pe data de 24 decembrie. Da, in Ajun, fanii productiei din Turcia vor trebui de-a binelea sa se desparta de protagonisti.

Alp Navruz filmeaza deja la un alt proiect

Protagonistul din serial deja e pregatit de o noua provocare in domeniu. Filmarile s-au terminat de niste timp, iar de atunci si pana acum, Alb Navruz a inceput temeinic pregatirile pentru urmatorul serial turcesc Zumrudu Anka, in care il va interpreta pe Serhat.

Surprinzator pentru unii, actorul prefera sa nu aiba perioade prea mari de pauza intre proiecte. Si si-a facut un fel de carte de vizita din acest lucru. Producatorii turci il stiu pentru harnicia de care da dovada, el alegand sa se bage in noi proiecte la scurt timp dupa ce le termina pe unele. Asa a facut, de exemplu si atunci cand abia urma sa intre in serialul ”Tine-ma de mana”.

Unii dintre voi poate stiu ca prima data, el a aparut in Fiicele Doamnei Fazilet, serial care, de altfel, se difuzeaza si in Romania, in acelasi timp cu Tine-ma de mana. Da, daca nu aveati habar, puteti sa aveti portie dubla de Alb Navruz, daca urmariti ambele seriale. Revenind, nu a trecut mult dupa Fiicele, ca actorul a si acceptat sa participe in Tine-ma.

In concluzie, s-a terminat un alt proiect pentru domnul Navruz. Am vrea sa va intrebam: ce parere aveti de faptul ca ultimul episod din Tine-ma de mana e deja stabilit si, practic, productia cu Alina Boz si Alp Navruz se termina in scurt timp? Va pare bine sau va pare rau? Ne puteti spune in sectiunea de comentarii de mai jos si nu uitati sa dati si un Like paginii de Facebook Tine-ma de mana, pentru poze si discutii despre serial. Puteti si sa va abonati la articolele de pe site.