Cine canta genericul serialului turcesc Lacrimi la Marea Neagra?

Serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra e un fenomen, fara indoiala. Dovada sunt audientele, dar si reactiile fanilor. Personajele din serial sunt iubite de fani de peste tot de pe glob, fara exceptii. Insa, inainte de povestea personajelor ce ne farmeca in fiecare seara, episoadele au un generic. Se pare ca toata lumea iubeste melodia de inceput de serial. Tocmai de aceea, ne-am gandit sa vorbim putin despre ea. Pe scurt, in acest articol, o sa va spunem cine canta genericul serialului turcesc Lacrimi la Marea Neagra. E un generic special, dupa cum probabil ati vazut si dumneavoastra. Iar interpretarea e una de exceptie.

Cine canta genericul serialului turcesc Lacrimi la Marea Neagra?

cine canta genericul serialului turcesc Lacrimi la Marea Neagra

cine canta genericul serialului turcesc Lacrimi la Marea Neagra

Am tot primit aceasta intrebare, asadar, un raspuns era inevitabil. Am cercetat putin problema si ceea ce am descoperit ne-a socat. De ce? Ei bine, genericul nu e cantat de vreo cantareata angajata special pentru acest lucru. Nu. Interpreta are legatura cu serialul. Cum asa? Pai, joaca in el. Da, da, ati citit bine. Fata care canta in generic e si actrita in Lacrimi la Marea Neagra.

Va dati seama cine ar putea fi? Hai, va lasam 2 sanse sa ghiciti. Nefes? Nu, frumoasa protagonista nu e cea care canta pe generic. Sa fie Eysan, verisoara lui Vedat, fostul sot al lui Nefes? Nici pe departe. Bun, pai atunci, daca nu e nici una, nici alta, cine ar putea sa fie pana la urma?

Hai ca va spunem direct. Interpreta genericului e nimeni alta decat Asyie. Bine, va dati seama ca in realitate, ea nu se numeste asa. Asyie e doar numele personajului din serial. In realitate, numele ei e Oyku Gurman.

Oyku Gurman, interpreta lui Asyie din Lacrimi la Marea Neagra nu e doar actrita

Oyku Gurman

Da, se pare ca tanara turcoaica nu are un singur talent. Astfel, ea nu este decat o actrita desavarsita, ci si o interpreta de exceptie. Incca de mica, ea a reusit sa imbine cu succes ambele lucruri, chiar daca, la baza, nu au atat de multe lucruri in comun.

Haideti sa va spunem cate ceva despre activitatea acesteia in ambele industrii. Din punct de vedere muzical, domnisoara Oyku Gurman s-a remarcat inca din scoala. Ea a participat la mai multe activitati ce necesitau voce. Timp de 3 ani, ea a fost membra in trupa Öykü ve Berk. Si sa nu credeti ca totul s-a rezumat doar la cateva aparitii in diverse activitati.

Ea si-a luat cariera in serios, reusind chiar si sa lanseze un numar de 4 albume. Doua dintre ele le-a lansat impreuna cu fratele ei geaman. Ele sunt in primul rand”Kısmet”, lansat in anul 2007 și apoi „Iki Arada” scos la 2 ani dupa primul, in 2009. Dupa aceasta super colaborare, ea a vrut sa vada daca poate scoate si singura albume. Si a reusit: „Bitti Rüya” si ”Bir Başka” sunt numele celor 2 albume solo pe care a reusit sa le lanseze.

Oyku Gurman si actoria

Dupa cum va spuneam, pe langa muzica, tanara iubeste si actoria. In ceea ce priveste interpretatul de personaje in productii TV, activitatea acesteia a inceput mai tarziu. Prima data cand a aparut pe micile ecrane intr-un rol a fost in serialul „Urfalıyam Ezelden” din anul 2014. Vazand cat de bine se descurca, producatorii au bagat-o si in alte seriale turcesti. In 2015, ea a facut parte din distributia serialului turcesc „Aşk zamani”.

Iar dupa aceste 2 seriale, a reusit sa bifeze si rolul lui Asyie din popularul serial turcesc Lacrimi la Marea Neagra. Serialul a avut un super succes, tanara fiind vazuta de un numar urias de fani. Asadar, e posibil ca Oyku Gurman sa poate continua si cariera de actrita, pe langa cea de interpreta.

Propunerea primita de Oyku Gurman de a canta genericul serialului turcesc Lacrimi la Marea Neagra

Laolalta cu propunerea de a-i da viata personajului Asyie, Oyku a primit inca una, surprinzatoare. Producatorii au rugat-o sa cante si genericul serialului. Tanara a acceptat rapid si s-a dus in studioul de inregistrari. Totul a decurs bine, iar acum, ne putem bucura cu totii de acest super generic. In cazul in care vreti sa il auziti din nou, vi-l lasam mai jos:

Sursa: Sen Anlat Karadeniz

 

Concluzia articolului

Ei bine gata, ati aflat si cine canta genericul serialului turcesc Lacrimi la Marea Neagra. Spuneti-ne in sectiunea de comentarii ce parere aveti de generic, daca va place interpretarea. Poate ii dati si o nota de la 1 la 10. Nu uitati sa intrati in fiecare zi pe site-ul nostru, daca vreti sa aflati cele mai noi stiri despre seriale turcesti.