Lacrimi la Marea Neagra Episodul 20 Rezumat

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 20 Rezumat. Nefes se afla in pericol. Chiar daca Tahir ii poate da o veste buna, reactiunea acestei vesti bune e si aparitia unei vesti proaste. Vedat le poate face rau si din spatele gratiilor si cu siguranta ca nu va ezita. Cu siguranta e un episod ce ne va face sa nu putem sa stam in fotolii de emotii. Inainte de a incepe rezumatul propriu-zis, va rugam sa nu uitati sa distribuiti acest articol pe retelele de socializare, daca ne apreciati munca asiduaa pe care o facem in fiecare zi pentru a va tine la curent. Gata, acum haideti sa trecem la episod.

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 20 Rezumat: Nefes e pasibila de inchisoare

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 20 Rezumat

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 20 Rezumat

Dupa cum stiti deja din rezumatul episodului 19 din Lacrimi la Marea Neagra, Vedat nu a respectat targul facut cu Tahir. El l-a amenintat pe Yigit ca, daca va spune ca vrea sa stea la mama lui, ea va intra la inchisoare. Asa ca, baietelul, atunci cand a fost intrebat, a raspuns ca vrea la Vedat. Toti au fost socati cand au auzit si nimeni nu si-a dat seama de ce a facut baietelul aceasta alegere ciudate. Toti, in afara de Tahir, care a realizat rapid ce s-a intamplat. Vedat si-a amenintat propriul fiu cu inchisoarea mamei.

Asadar, Vedat si-a facut-o cu mana lui. Daca nu a putut sa-si tina partea de targ, atunci nici Tahir nu va mai tine secreta inregistrarea video cu el. Se duce repede acasa sa o ia si i-o arata comisarului Mithat. E evident ca, in urma acelei inregistrari, Vedat va ajunge in inchisoare. Si e posibil ca de data aceasta, sa stea mai mult decat a stat pana acum. Insa, daca el intra la puscarie, sigur o va denunta pe Nefes, pentru ca aceasta i-a falsificat semnatura atunci cand a vrut sa fuga cu Yigit in Georgia. Sunt o gramada de intrigi, nu? Fiecare pare sa se aiba la mana cu ceva.

Tahir vrea sa fuga cu Nefes in Rusia in episodul 20

Dandu-si rapid seama ca nu-i va lua mult dupa ce va ajunge dupa gratii, ca o va si denunta pe sotia lui, Tahir ia o decizie. El vrea sa fuga cu Nefes si cu copiii departe. In Rusia, mai exact. Insa, pentru a face acest lucru, are nevoie de ajutor. Si, din fericire, primeste ajutorul de la prietenul sau, Ali. El o ascunde pe Nefes, pana cand Tahir reuseste sa puna totul la punct.

Ali a luat-o si a dus-o la o casa unde ii astepta Tahir. El a vrut sa fie departe de restul, pentru a-i putea spune pe indelete lui Nefes ce are de gand. Insa, femeia nu a fost de acord sa plece in Rusia, asa cum voia el. Tahir a plecat la scurt timp dupa refuzul lui Nefes, lasand-o pe aceasta in grija prietenului sau. Ali, insa, a adormit, iar Nefes a plecat pe fereastra din acea casa.

Desi stia ca Ali doarme, Nefes a grabit pasul, de teama sa nu cumva sa se trezeasca. L-a sunat repede pe fratele lui Tahir, a vorbi putin cu el, iar apoi, a reusit sa plece de acolo intr-un tractor. Mustafa ia o decizie neasteptata. Sigur Tahir se va supara pe el…Se pare ca el decide sa plece spre Mithat, de unde reuseste sa ia inregistrarea aceea video cu Vedat. Apoi, se duce spre casa lui Vedat. Insa, nici bine nu ajunge aici, ca da peste…Tahir

Se cearta fratii in Lacrimi la Marea Neagra Episodul 20?

Mustafa nu intelege ce cauta Tahir la poarta la Vedat si invers. Fratele mai mare tine sa-l anunte pe cel mai mic de faptul ca nu mai exista nicio proba impotriva lui Vedat. Asadar, acesta nu are cum sa intre la inchisoare.

Auzind acestea, va dati seama ca Tahir a plecat in tromba, caci nu mai avea niciun motiv sa ramana la Vedat. Au ajuns pana la urma amandoi acasa. In acelasi timp, ajunge si fugara Nefes. Se isca o cearta uriasa, Tahir nereusing pana la urma sa se inteleaga cu nimeni din familie. suparat, pleaca de acasa.

El se gandeste ce ar putea sa faca pentru ca Nazar sa nu isi uneasca destinul cu Vedat. Ii vine ideea de a-si retrage plangerea impotriva lui Cemil. Astfel, poate barbatul ar fi putut interveni la timp si ar fi putut sa o faca sa inteleaga ca Vedat nu e un om de incredere.

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 20 Rezumat: Nefes si Mustafa se sfatuiesc

In timp ce fratele mai mic a plecat suparat de acasa, Mustafa s-a decis sa faca un lucru bun. El a luat-o departe pe Nefes si a inceput sa ii explice situatia. Apoi, i-a zis ca Yigit trebuie luat neaparat inapoi de la Yigit, si pentru asta e posibil sa faca niste lucruri necugetate. Vazand ca Nefes nu vrea sub niciun chip sa plece din tara, Mustafa isi stoarce creierii pentru a gasi o solutie buna pentru toata lumea.

Pentru a reusi ai nevoie de aliati. De acest lucru s-a convins si Mustafa, caruia i-a venit o idee stralucita. El a vorbit sa se intalneasca in secret cu Necip. La intalnirea lor de care nu stia nimeni, Mustafa i-a propus un targ. Daca va reusi sa ii aduca pana si cea mai mica dovada ca Vedat e violent cu femeile din viata lui, Mustafa il va proteja negresit.

Necip il filmeaza pe Vedat

Necip se dovedeste a fi rapid si, gaseste pana la urma o dovada concludenta. Cum asa? Ei bine, el profita de o vizita a lui Nazar. Venind la Vedat, ea spera sa gaseasca o atmosfera linistita. In schimb, nu trece mult timp ca Berrak o ia deoparte pe aceasta si o roaga sa nu se marite. Vedat nu e omul potrivit pentru ea. De fapt, el nu e omul potrivit pentru niciun fel de femeie, deoarece nu stie sa le respecte. Ghinionul fetei e ca Vedat aude toata aceasta convorbire. Tocmai de aceea, dupa ce Nazar pleaca, Vedat ii trage o mama de bataie lui Berrak. Din fericire pentru copila, daca putem spune asa, Necip a fost pe faza. El l-a filmat pe Vedat, cu gandul sa ii trimita filmutelul lui Mustafa.

Cei 2 stabilesc o intalnire, la care Necip sa ii dea filmarea. Din pacate, Vedat l-a urmarit pe Necip si apoi l-a impuscat. La locul de intalnire, ajungand si vazand ca nu e nimeni, Mustafa s-a gandit ca Necip l-a mintit, asa ca nu a mai stat mult.

Lacrimi la Marea Neagra Episodul 20 Rezumat: Cemil este eliberat

Ca urmare a fatpului ca Tahir si-a retras plangerea impotriva lui, Cemil iese din inchisoare. Nazar e nespus de fericita. Ea tine sa ii spuna tatalui ei ca, daca a iesit, ea n-o sa se mai casatoreasca cu Vedat. Insa, Cemil e de alta parere. El nu vrea sa fie de rasul lumii, asa ca o obliga pe Nazar sa isi tina cuvantul si sa il ia pe Vedat de barbat.

Murat a avut un plan pe care, pana la urma a reusit sa-l duca la bun sfarsit. El a putut sa copieze acea inregistrare pe care Tahir o avea in telefon. Cu ea, s-a dus la Nazar, pentru o a convinge, la randul sau, ca acea casatorie cu Vedat nu e o idee buna. Din pacate, el a ajuns prea tarziu. Nazar era deja sotia lui edat, atunci cand a ajuns.

Lacrimi la Marea Neagra Episdul 20 Rezumat: Murat il urmareste pe Vedat

Abatut, el a dat sa plece. Insa, l-a vazut pe Yigit intr-o masina, plangand. Intre timp, cineva l-a anuntat pe Vedat ca va fi dus la inchisoare, asa ca el s-a grabit s-o ia pe Ceylan. Apoi, a bagat-o in masina unde era si Yigit si a plecat in tromba. Murat i-a urmarit, din fericire si l-a tinut la curent pe Tahir. Acesta a plecat rapid si l-a prins pe Vedat. Fostul sot al lui Nefes reusise deja sa puna ambii copii pe o barca si putin a mai lipsit sa plece in larg. A avut loc o lupta barbateasca intre Tahir si Vedat, in urma careia Tahir a reusit sa ia un singur copil: pe Yigit.

In concluzie…

Ce se va intampla cu Ceylan? O vor mai vedea vreodata? Aflam din episoadele urmatoare. Pana atunci, spuneti-ne ce nota ii acordati acestui episod. Puteti sa o faceti in sectiunea de comentarii de mai jos. Si apoi, nu uitati sa lasati si un Like pe pagina de Facebook Rezumat Serial Turcesc, unde va anuntam cand postam articole noi aici, pe site.