Nehir Episodul 6 Rezumat: A prins-o in flagrant!

Nehir Episodul 6 Rezumat: A prins-o in flagrant! Tanara credea ca se poate furisa fara ca nimeni sa nu afle ce a facut ea cu Zerrin. Insa, Nazim a vazut-o si…Dar mai bine aflam totul pas cu pas din rezumatul de astazi. Serialul devine din ce in ce mai bun, caci intrigile parca abia de acum incep. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

Nehir Episodul 6 Rezumat: Le-au gasit!

V-am spus deja in rezumatul episodului 5 ca planul lui Zerrin, in care a bagat-o si pe Nehir, are o problema. Doi dintre barbatii pe care i-au pacalit in trecut se pare ca le-au gasit, pana la urma. Dar se intampla ceva ciudat…Noi daca am fi fost pusi in situatia lor, aceea de inselati, am fi vrut neaparat sa ne recuperam banii si atat. Ei bine, in cazul lui Ismet si Ahmet, lucrurile sunt putin diferite. Primul numit inca nu a trecut peste sentimentele pe care le are pentru Nehir. Da, chiar daca a aflat intre timp cine e, de fapt, inima lui tot bate pentru ea. Asta da noroc…Si din cauza sau datorita acestui fapt, a noastra e posibil sa scape…

Dar mai e si Ahmet care e putin mai intelept decat camaradul sau. El stie una si buna: i s-au luat bani si el ii vrea inapoi neaparat. Nu are timp de alte prostii. Doar ca…Zerrin e vulpe batrana. Probabil ca a mai patit din astea la viata ei. Si se pare ca stie si cum sa actioneze. Le spune ea ce le spune si reuseste sa ii faca pe cei 2 barbati din suparati pe ele in complicii lor. Ele le spun ca lovitura pe care au pregatit-o acum e prea buna ca sa le scape printre degete. Si daca le iese, fiecare isi va avea partea. Ceva ne face sa credem ca cei 2, Ismet si Ahmet nu vor vedea nicio lira turceasca…

Kemal e speriat

Stim deja de Kemal si de Tarik. Avand in vedere ultimele evenimente, tanarul are putin mai multa libertate de miscare. Altfel, Kemal ar putea avea probleme. Insa, chiar si asa, barbatul e hotarat sa il tina sub supraveghere, caci n-ar vrea sa il lase sa plece la Istanbul. Hai, ca i-a dat telefonul si buletinul si ca il lase sa se plimbe e un lucru. Si el afla de treaba cu Nehir, ca Tarik sta mult timp cu ea. Ii trec cele mai negre ganduri prin cap. Se gandeste ca toate discutiile dintre cei 2 potentiali porumbei sunt, de fapt, planuri de asa-zisa evadare. Altfel spus, el crede ca tanara are idei sa il ajute pe Tarik sa plece. Asa ca vrea sa puna piciorul in prag.

Ii spune ca, daca mai vrea sa se plimbe liber, trebuie sa aiba in vedere ca intalnirile cu acea fata ies din ecuatie. Nu mai trebuie sa se apropie de ea. Si sa stiti ca Tarik nu e singurul care are probleme. S-ar parea ca Ibrahim afla de micul gest de omenie pe care l-a facut Nazim. Ne referim aici, desigur, la tentativa cu camionul. Iar daca va afla Kemal, nu prea il vedem bine pe Nazim al nostru, din pacate.

Nehir Episodul 6 Rezumat: Nazim o prinde

Intamplator, Nazim trece pe strada si da de Nehir, care, evident, este deghizata. Alaturi de ea e Ismet, care, in teatrul pe care il joaca, are rolul sotului ei. Va dati seama ce mirat este bietul de el cand o vede pe fata care o place in stadiul acela. Nehir se simte vinovata si ii simte judecatile din ochi, asa ca se scuze. Ii spune care este treaba si ii povesteste mai multe despre viata ei. Astfel, Nazim afla cine este de fat tanara cu zambet frumos. Trecutul ei asunde multe secrete de care el nu avea habar…

Avand in vedere ca Nehir inca nu stie adevarul despre Zerrin, ea ii spune acestuia aproape cu lacrimi in ochi ca e nevoita sa faca acest teatru. De ce? Pai, trebuie sa faca rost de bani pentru tratamentul lui Zerrin. Nazim, baiat sensibil cum il stim, incepe sa se gandeasca la diverse lucruri pe care ar putea sa faca sa o salveze. Si, pana la urma, ar exista o posibilitate. Stie el un cadru medical, care ar putea sa o trateze pe Zerrin fara nevoie de bani. Insa, trebuie a vada daca se poate, pana la urma.

In ultimele scene din episodul 6 din serialul Nehir, o vedem pe Zerrin venind la baraj. De ce? Pai, a aflat de la Nehir ca aceasta nnu si-a putut tine gura si i-a spus adevarul unui anume Tarik. Evident, noi stim ca e vorba, de fapt, de Nazim. Dar femeia habar nu are de incurcatura, asa ca ii spune paznicului sa vina Tarik sa vorbeasca cu ea. Va veni adevaratul Tarik, sfarsindu-se sarada sau Nazim? Aflam din episoadele urmatoare. Pana la ele, haideti si pe pagina de Facebook.