Biografia lui Asya Kasap, Melek din Lacrimi la Marea Neagra

Astazi va vom spune Biografia lui Asya Kasap, Melek din Lacrimi la Marea Neagra. Acest personaj este unul relativ nou in serialul nostru de suflet. A venit laolalta cu Genco, un personaj mai violent si decat Vedat, interpretat de un super actor din Turcia. In randurile ce urmeaza, vom afla detalii interesante despre actrita care ii da viata lui Melek, de care ne-am indragostit cu totii. Haideti sa incepem.

Biografia lui Asya Kasap: locul si data nasterii, varsta si zodie

Biografia lui Asya Kasap

Biografia lui Asya Kasap

Domnisoara Asya Kasap s-a nascut in Izmir, pe la sfarsitul lunii septembrie, in anul 2001. Altfel spus, data ei de nastere este 29 septembrie 2001. Data fiind aceasta data, aflam ca tanara este in zodia Balanta. La un calcul rapid, ne dam seama ca tinerica abia a implinit varsta majoratului. Si uite ca deja are roluri de succes, printre care si Melek din Lacrimi la Marea Neagra.

Pasiunea pentru actorie nu a venit inca din copilarie. A fost nevoie ca domnisoara sa ajunga in anii adolescentei, pentru a-si da seama cat de mult ii place sa fie actrita. In anii de liceu, si-a dat seama ca nu vrea sa faca altceva. Asadar, dupa liceu, si-a luat inima in dinti si a pornit pe drumul actoriei. A trebuit sa se mute din Izmir in Istanbul pentru acest lucru.

Totul despre Asya Kasap: primul rol din cariera

Nu a durat mult si tanara noastra frumoasa a si primit un rol important intr-un serial turcesc. Ea a interpretat-o pe İpek Parlak in Ege’in Hamsisi. Si hai sa va spunem si un alt lucru interesant despre participarea ei in cadrul acestei comedii romantice. In serialul acesta, ea a jucat alaturi de un actor pe nume Ugur Çavuşoğlu. Pentru aceia dintre dumneavoastra care si-au dat deja seama, da: acest actor il joaca pe Genco in Lacrimi la Marea Neagra.

Altfel spus, tanara l-a avut pe domnul Cavusoglu in primul ei proiect, iar apoi, si in al 2-lea. Probabil ca intre cei 2 s-a instalat deja o relatie bazata pe respect, domnisoara Kasap vazandu-l pe domnul Cavusoglu ca pe un adevarat mentor.

Biografia lui Asya Kasap: o joaca pe Melek in serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra

Anul 2019 a venit cu 2 noi proiecte interesante pentru tanara actrita. Cel mai mare este rolul din serialul turcesc Lacrimi la Marea. Aici, ea o interpreteaza pe Melek, o tanara greu incercata. Ea e abuzata de tatal vitreg, Genco si nu-si doreste decat sa scape de sub tirania lui. Insa, Genco e prea puternic si inteligent pentru o treaba usoara, asadar, ei ii va fi greu…

Pe langa rolul din serialul turcesc ce ii are ca protagonisti pe Tahir si pe Nefes, ea a jucat si intr-o reclama interesanta la un sampon. Se pare ca, usor usor, publicul incepe sa o placa, fapt ce ne face sa credem ca o vom mai vedea in numeroase alte seriale turcesti.

Concluziile articolului despre Asya Kasap

Si cam aceasta a fost biografia lui Asya Kasap. Speram ca v-a fost utila si ca ati aflat cateva informatii interesante. Acum, in concluzie, avem si noi o intrebare: va place de Asya si de cum o interepteaza pe Melek? Spuneti-ne in sectiuea de comentarii si apoi dati like paginii Lacrimi la Marea Neagra, daca nu ati facut-o deja.