Cand incepe serialul turcesc Gulperi

Cand incepe serialul turcesc Gulperi? In sfarsit am aflat, doamnelor, domnisoarelor si domnilor. Stim ca multi dintre voi abia asteptau sa afle cand va incepe o noua productie fascinanta, difuzata de postul turcesc din Romania. Dupa ce v-am spus in acest articol ca urmeaza sa vedem o noua poveste superba, toti s-au intrebat cand anume vor putea sa se bucure de noile personaje. Ei bine, iata ca acum va putem spune exact.

Cand incepe serialul turcesc Gulperi

Cand incepe serialul turcesc Gulperi

Cand incepe serialul turcesc Gulperi

Sunteti pregatiti? Trebuie sa stiti ca serialul va aparea foarte curand pe ecranele noastre. Mult mai curand decat ne asteptam initial. Gulperi incepe pe 27 noiembrie, la Kanal D. Atunci se va difuza primul episod, la care noi v-am facut deja un rezumat. Sigur, pentru ca stiti cat de harnici suntem, avem deja si rezumatul episodului 2. Asadar, daca vreti sa va faceti o parere inainte de difuzare, aceste 2 rezumate ar reprezenta un punct bun de pornire.

In ce zile se difuzeaza Gulperi?

Am ramas putini socati atunci cand am vazut ca 27 noiembrie pica intr-o miercuri. De ce? Ei bine, noi, dar si altii, credeam ca serialul turcesc Gulperi va fi inlocuitorul Lacrimi la Marea Neagra. Si, dupa cum bine stiti, Lacrimi se difuzeaza de luni pana vineri.

Gulperi insa, dat fiind faptul ca va incepe intr-o miercuri, e de la sine inteles ca nu se va difuza 5 zile pe saptamana. In cel mai rau caz, vom avea 2 episoade saptamanal. Sau, daca vom fi mai norocosi, ne vom putea bucura de personaje 3 zile pe saptamana.

Ce alt serial turcesc nou vom vedea in curand pe Kanal D? Poate cand incepe serialul turcesc Gulperi, vom afla si despre cel de-al 2-lea serial.

E evident ca raman cel putin 2 zile din saptamana, in care e nevoie de un nou serial turcesc. Insa, care va fi acesta? Ce va difuza Kanal D in paralel cu Gulperi? Noi ne gandeam la Hercai, ca tot l-au achizitionat recent. Insa, nu stim cu siguranta.

Sigur, de indata ce aflam, va vom instiinta. Pentru a fi primii care intra in posesia informatiei, stiti ce aveti de facut: abonati-va gratuit la articolele noastre. Si, evident, dati Like paginii de Facebook Gulperi. Va bucurati ca incepe Gulperi sau ati fi preferat sa continue Lacrimi la Marea Neagra, de exemplu? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii ce pareri aveti.