Cate episoade are serialul turcesc Gulperi?

Bine v-am regasit pe site-ul nostru despre seriale turcesti. Dupa cum v-am spus si intr-un articol recent, Kanal D pregateste o noua productie turceasca. E vorba despre o drama a unei mame singure, care trebuie sa isi recastige copiii. Pana sa aflam data la care va incepe, ne-am gandit sa va dam si mai multe detalii despre el. Asa ca astazi, in acest articol, va vom spune cate episoade are serialul turcesc Gulperi. Acest lucru va va ajuta sa intelegeti cat de compacta e povestea si cum fiecare episod va fi unul de-a dreptul palpitant pentru telespectatori. Dar, gata, haideti sa incepem si sa aflam impreuna cat timp ne vom bucura de noile personaje.

Cate episoade are serialul turcesc Gulperi?

cate episoade are serialul turcesc Gulperi

cate episoade are serialul turcesc Gulperi

Nu va mai fierbem. Trebuie sa va spunem de la bun inceput ca serialul turcesc Gulperi nu va fi foarte lung. De exemplu, haideti sa luam Lacrimi la Marea Neagra, serialul turcesc ce se va termina in curand. Dupa cum v-am spus si aici, serialul are 64 de episoade. Un numar decent, in care personajele au putut sa-si traiasca de la inceput si pana la sfarsit povestea de dragoste.

Ehe, si haideti sa luam acum serialul turcesc Gulperi. Acesta nu va fi la fel de norocos ca Lacrimi…De ce? Pai…e posibil sa nu aiba nici macar jumatate din numarul de episoade pe care il are productia cu Tahir si Nefes. Altfel spus, in mod oficial, Gulperi are 30 de episoade, dupa cum putem vedea si pe pagina de IMDB.

In functie de decizia reprezentantilor Kanal D, se pot face din 30 de episoade, poate 31 sau 32. Dar nu mai mult. Depinde si de cand se va difuza. Daca va avea acelasi slot ca si Lacrimi, atunci il vom vedea 5 zile pe saptamana.

Cate sezoane are serialul turcesc Gulperi?

Aceste 30 de episoade au facut parte dintr-un singur sezon in Turcia. Serialul s-a terminat anul acesta, pe data de 3 mai. De atunci, nu s-a vorbit despre un al 2-lea sezon, asadar…putem spune sigur ca episodul 30 este ultimul episod din serialul turcesc Gulperi.

Insa, chiar daca e un serial putin mai scurt decat cele cu care ne-am obisnuit, asta nu inseamna ca nu va fi bun. Suntem siguri ca o sa ne placa si ca o sa ne tina in fata televizoarelor de fiecare data cand va fi difuzat.

Voi o sa va uitati, nu-i asa? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii.