CATE EPISOADE ARE SERIALUL LACRIMI LA MAREA NEAGRA?

Serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra a luat cu asalt Romania pe data de 2 septembrie. Desi programat initial pentru 9 septembrie, premiera a fost mutata cu o saptamana mai devreme, dupa cum v-am anuntat la acel timp in acest articol. Inca din primul episod, fanii au fost fermecati de noua poveste de dragoste si de noile personaje. Tahir si Nefes sunt un cuplu iubit, iar actiunea te face sa nu te poti dezlipi pana la final. Odata cu popularitatea, fanii au inceput sa aiba si intrebari legate de noul serial turcesc. Pe langa intrebarile legate de personajele din Lacrimi la Marea Neagra, dar si actorii ce le interpreteaza, multi se intreaba si cate episoade are serialul Lacrimi la Marea Neagra. Daca si voi va intrebati acelasi lucru, fiti fara de grija. In cele ce urmeaza, va vom lamuri.

Cate episoade are serialul Lacrimi la Marea Neagra?

Cate episoade are serialul Lacrimi la Marea Neagra?

Sa o luam cu inceputul. La noi, serialul e abia la inceput, fiind difuzate doar 5 episoade pana la momentul scrierii acestui articol. In Turcia insa, serialul e deja la al 3-lea sezon. Asadar, episoade sunt destule. Putem sta linistiti in aceasta privinta.

Pe 24 ianuarie 2018 a inceput ”Lacrimi la Marea Neagra” pentru publicul turcesc. Primul sezon a avut un numar total de 21 de episoade. Apoi, s-a luat o scurta pauza pana in toamna anului 2018, cand a inceput sezonul 2 din Lacrimi la Marea Neagra. De la episodul 22 si pana la episodul 53 a tinut. Dupa cum v-ati dat seama, acesta a fost mult mai lung fata de primul sezon. De ce? Ei bine, data fiind popularitatea serialului, producatorii s-au gandit ca pot sa bage carbuni si sa atinga turatia maxima.

In prezent, Lacrimi la Marea Neagra se pregateste de al 3-lea sezon. Personajele sunt pregatite, actiunea e facuta, iar camerele gata sa surprinda fiecare emotie, pentru ca telespectatorii sa se bucure.

Ca o concluzie, putem afirma cu usrinta faptul ca ne vom bucura de Nefes si Tahir si de povestea lor de dragoste mult timp de acum incolo. La un calcul simplu, avem garantate 53 de episoade, din care am vazut abia 5. De asemenea, sa nu uitam ca acest al 3-lea sezon care in Turcia va incepe in aceasta toamna, va mai aduce inca 20 si ceva de episoade. Asadar, daca cineva ne intreaba acum cate episoade are serialul Lacrimi la Marea Neagra, ii putem spune linistiti ca in jur de 80. Npi vom fi aici, sa facem rezumate la toate episoadele. Pana acum, avem 6 rezumate, pe care le puteti gasi in sectiunea dedicata serialului. Pe masura ce episoadele vor fi difuzate la TV, ni se va mari si noua lista, evident.

Serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra doboara recordurile de audienta

In Turcia, ”Lacrimi la Marea Neagra” e un fenomen. Din primele episoade a adus audiente record, iar actorii au devenit adevarate staruri. Asadar, producatorii nu au niciun fel de plan de a termina povestea. Si, in definitiv, de ce ar face-o? Daca lumea se uita si iubeste relatia dintre Nefes si Tahir, e normal sa se continue pana cand lumea se va plictisi. Insa, avand in vedere tematica serialului, e putin probabil sa se intample acest lucru prea curand. Pe pagina de IMDB a serialului, putem vedea ca are un super scor.

Asadar, e foarte posibil sa avem parte si de Lacrimi la Marea Neagra sezonul 4. E doar o presupunere, insa va vom tine la curent in legatura cu serialul turcesc atat aici, pe site, cat si pe pagina de Facebook Rezumat Serial Turcesc.

UPDATE: Se pare ca serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra se termina anul acesta in Turcia si probabil si in Romania. In total, vor fi 64 de episoade. Mai multe despre motivul pentru ca nu mai continua serialul, puteti afla din acest articol. Se pare ca aventurile lui Tahir si ale lui Nefes se vor opri in curand. Suntem curiosi daca ultimul episod din Lacrimi la Marea Neagra va fi unul trist sau unul vesel.