Serialul Gulperi ia o pauza

Avem o veste nu prea buna pentru voi, doamnelor, domnisoarelor si domnilor. Se pare ca serialul Gulperi ia o pauza. Altfel spus, intra putin de tot si a noastra draga in vacanta, ca doar inca e perioada de Sarbatori. Va vom spune in continuarea acestui articol ce si cum.

Serialul Gulperi ia o pauza

Stim ca nu e o veste tocmai buna, insa ne place sa va tinem la curent cu toate noutatile despre serialele turcesti. Asadar, nu puteam sa ratam ocazia de a va pune in garda in legatura cu difuzarea serialului Gulperi. Insa, fara alte adaugiri, haideti sa vedem, in primul rand, de ce ia o pauza productia.

Suntem in perioada aceea din an cu Sarbatorile, cand toata lumea e ocupata cu pregatiri, mese si alte lucruri. Televiziunile din Romania se strofoaca sa ne ofere programe speciale, cu invitati de seama, pentru a ne simti cat mai bine, ca telespectatori. Tocmai de aceea, grila de difuzare se umple extrem de repede.

Asa se intampla si acum. Saptamana aceasta, Gulperi va lua o pauza pret de o zi, in care vom avea un program special de Revelion.

Marti nu se difuzeaza Gulperi

Ati inteles bine. Marti nu se va difuza Gulperi, in locul serialului turcesc fiind Moldovenii, dupa care Teo Show Revelion. E un program special si tocmai de aceea s-a schimbat si grila. Exact acelasi lucru s-a intamplat si cu Patria Mea Esti Tu, care nu se mai regaseste, pentru moment, in grila. Insa, va reveni, probabil, dupa.

Insa, revenind la Gulperi, exista si o veste buna in toata treaba asta. Pauza nu e decat de o zi. Miercuri, in prima zi a anului, ne intalnim iar cu draga noastra Gulperi. Asadar, putem rasufla usurati. Ne putem bucura de Revelion, sa ne simtim bine, si apoi sa asteptam intalnirea cu Gulperi, Kadir, Can, Hasan, Bedryie si restul personajelor ce ne bucura in (aproape) fiecare seara in care stam in fata micilor ecrane.

Daca vi s-a parut util acest articol si vreti sa afle toata lumea din timp stirea, va invitam sa distribuiti articolul pe Facebook sau pe alte retele de socializare. Asa, va aratati si sustinerea fata de munca pe care o depunem in fiecare zi pentru dumnevoastra. Nu uitati ca ne vedem si pe pagina de Facebook Gulperi.