Kanal D Romania a cumparat serialul turcesc Hercai

Kanal D Romania a cumparat serialul turcesc Hercai. In acest articol aflam toate detaliile legate despre aceasta achizitie. Cand spui seriale turcesti, spui Kanal D, fara urma de indoiala. Atat in tara natala, Turcia, cat si in Romania, acest post de televiziune e specializat in a oferi telespectatorilor cele mai bune seriale turcesti. Intr-o piata media competitiva, sa fii atent in jur la ce se poarta si la ce se cere in industrie e un must. Se pare ca reprezentantii Kanal D Romania au inteles acest lucru. Vazand rezultatele de audienta uimitoare ale unui serial din Turcia, au decis rapid sa cumpere drepturile de difuzare pentru el. In continuare, va vom spune cateva lucruri despre aceasta miscare bomba a postului de televiziune. Atat ProTV, cat si Antena 1 sunt amenintate de potentiala audienta pe care o poate face aceasta productie.

Kanal D Romania a cumparat serialul turcesc Hercai

Kanal D Romania a cumparat serialul turcesc Hercai

Da, ati citit bine. Unul dintre cele mai de succes proiecte din Turcia la momentul actual, va aparea in curand si la noi, in Romania. Serialul turcesc Hercai, caci despre el vorbim, a inregistrat adevarate recorduri de audienta inca de la primele episoade. Asadar, era la mintea cocosului ca serialul va fi cumparat rapid si de alte posturi din alte tari. Ce e bun, trebuie sa circule, nu-i asa? Iata ca postul de televiziune Kanal D Romania a fost prezent la un targ de unde se pot cumpara drepturile de difuzare si a achizitionat licenta pentru Hercai, conform informatiilor de pe Pagina de Media.

Cand o sa se difuzeze Hercai?

Inca nu avem niciun fel de informatie oficiala legata de Hercai. Desi achizitia drepturilor de difuzare s-a intamplat in aprilie, pana in ziua de azi nu ne-a spus nimeni nimic. Asadar, e posibil sa nu il vedem in grila de programe in aceasta toamna. Sa stam putin sa ne gandim. In prezent, serialul turcesc de forta al Kanal D Romania e Lacrimi la Marea Neagra. El se difuzeaza de luni pana vineri si sunt destule episoade, astfel incat toata toamna ne vom bucura de Tahir si Nefes.

Apoi, dupa cum v-am anuntat recent, dupa Lacrimi la Marea Neagra, in zilele de luni si marti, avem si sezonul 2 din Patria Mea Esti Tu, un alt serial turcesc interesant. Una peste alta, grila e plina si nu prea vedem unde ar putea sa incapa si Hercai. Sa fie cumva difuzat miercuri, joi si vineri, dupa Lacrimi, de la ora 23:00? Nu prea credem, caci e un serial de forta, ce merita din plin primetime-ul romanesc.

Patria Mea Esti Tu sezonul 2 a fost pus de la ora 23:00 pentru ca e posibil sa nu fie la fel de vizionat. Insa, la Hercai, sperantele si asteptarile sunt mari, asa ca nu vedem un alt slot orar pentru el decat cel principal, de la ora 20:00.

In concluzie…

Indiferent de cand va fi difuzat Hercai, noi il asteptam cu sufletul la gura. Povestea este incredibila si toti il lauda. Cel mai probabil vom scrie zilele urmatoare un articol despre povestea serialului, daca vreti. Pana atunci nu uitati de Like-ul de pe pagina de Facebook.