Cand se termina serialul turcesc Vieti la Rascruce?

Cand se termina serialul turcesc Vieti la Rascruce? Da, a sosit vremea sa scriem acel tip de articol pe care niciunul dintre dumneavoastra nu il agreeaza. E vorba de articolul in care va spunem ca unul din serialele la care va uitati, se termina in curand. De data aceasta, dupa cum probabil v-ati dat deja seama din titlu, a venit timpul ca Vieti la Rascruce sa se termine. In cele ce urmeaza, va spunem cand va trebui sa ne luam ramas bun de la personajele de la care ne-am atasat. Astfel, dumneavoastra veti stii din timp si nu va fi socul atat de mare, ne gandim noi. Dar gata cu introducerile, sa ii dam bataie.

Cand se termina serialul turcesc Vieti la Rascruce?

Cand se termina serialul turcesc Vieti la rascruce

Cand se termina serialul turcesc Vieti la rascruce

Ultimul episod din serialul turcesc Vieti la Rascruce e mai aproape decat am fi crezut. Mai sunt aproximativ 2 saptamani pana cand va trebui sa ne uitam atenti la personaje si sa le facem cu mana. Da, inceputul lunii iunie va marca si finalul acestui superb serial turcesc de pe PRO 2. Pe data de 3 iunie, se va difuza si ultimul episod din Vieti la Rascruce, din pacate.

Atunci, noi, telespectatorii care ne-am uitat cu atentie la poveste, va trebui sa ne luam adio de la ei. Povestea devine din ce in ce mai palpitanta pe final de serial. Rasturnarile de situatie cu care ne-am obisnuit deja vor deveni atat de interesante, incat vom sta cu ochii lipiti de ecrane, de-a dreptul si apoi, pe pagina de Facebook, sa comentam.

Ultimul episod din Vieti la Rascruce va fi superb

Parca mai ieri va scriam aici pe site rezumatul episodului 1 din Vieti la Rascruce, iar acum, iata-ne pusi in fata faptului de a va vorbi de ultimul episod in care ii vom vedea pe Ali Nejat, dar si pe restul.

Felul in care povestile protagonistilor se vor termina va surprinde pe toata lumea. Insa, mai multe detalii despre ultimele secvente va vom da, poate, intr-un articol viitor. Pana atunci insa, spuneti-ne: va pare rau ca se termina? Sau, din contra, vi se pare ca s-a cam lungit si era timpul sa se difuzeze si ultimul episod?