Cate episoade are serialul turcesc Regina Noptii?

Cate episoade are serialul turcesc Regina Noptii? Aceasta e intrebarea naturala pe care si-o pun toti telespectatorii care s-au indragostit deja de protagonisti. Dupa cum v-am spus intr-un articol precedent, productia turceasca a revenit in Romania pe TV. Acest lucru inseamna ca multi dintre dumneavoastra l-au vazut deja. Insa, evident, exista si persoane pentru care aceasta e prima difuzare, fapt pentru care nu stiu prea multe detalii. Pentru acestia din urma, ne-am gandit sa va spunem rapid si cate episoade sunt in acest nou serial. Nu de alta, dar sa stiti din timp cam cat va veti putea bucura de povestea. Tinem sa va spunem inca de pe acum ca e unul extrem de scurt. Asa ca…il putem numi un serial concentrat.

Cate episoade are serialul turcesc Regina Noptii?

cate episoade are serialul turcesc Regina Noptii

cate episoade are serialul turcesc Regina Noptii

Fara a va mai tine pe jar, va spunem direct: sunt 15 episoade. Da, da, nici mai mult, nici mai putin. Asadar, povestea e una scurta, insa frumoasa. Daca stam sa ne gandim bine, e poate unul dintre cele mai scurte seriale turcesti pe care le cunoastem. De obicei, productiile acestea au macar un 20 de episoade. Insa iata ca Regina Noptii se va termina la fel de repede pe cat a inceput, din pacate.

Insa, merita sa il urmariti. Povestea este una fascinanta si are loc in mai multe tari. Da, actiunea nu are loc numai si numai in Turcia, ca la marea majoritate a productiilor de acest fel. Protagonista locuieste in Grasse, iar protagonistul in Istanbul. Evident, dragostea ii va face sa se mute intr-un singur loc, pana la urma. Se pare ca, in ciuda numarului redus de episoade, serialul a strans peste 27 de mii de fani pe Instagram. E o suma frumusica de admiratori.

Cand se termina Regina Noptii?

Aici e cu dus si intors. Nu va putem spune sigur. De ce? Sigur, probabil ca acum multi dintre dumneavoastra se gandesc ca e simplu sa calculezi, avand in vedere ca stim cate episoade sunt si in ce zile se difuzeaza. Realitatea insa e alta. In Turcia, dupa cum bine stiti, serialele turcesti au intre 2 ore si jumatate si 3 ore per episod. Insa, la noi in Romania se mai scurteaza din ele.

Cel putin in ultima vreme, am vazut cum se practica acest lucru. Dintr-un episod de 3 ore se fac aproape 2 episoade de 2 ore, intre care intra si reclamele. Asadar, revenind la Regina Noptii, depinde de cum va alege postul de televiziune sa il difuzeze. Daca va da episoadele integrale, atunci da, se va termina repede. Daca insa dintr-un episod se vor face 2 sau 3, atunci va mai dura ceva pana vom vedea la TV ultimul episod din serialul turcesc Regina Noptii.