Serialul turcesc Patria Mea Esti Tu se intoarce pe TV. Cand reincepe?

Serialul turcesc Patria Mea Esti Tu se intoarce pe TV. Productia ce a inregistrat audiente uriase pe parcursul episoadelor difuzate se pregateste sa revina in atentia telespectatorilor. In cele ce urmeaza, va vom spune unde va veti putea reintalni cu personajele emblematice din el, in ce zi incepe, dar si de la ce ora. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

Serialul turcesc Patria Mea Esti Tu se intoarce pe TV

Serialul Patria Mea Esti Tu se intoarce

Serialul Patria Mea Esti Tu se intoarce

Dupa o lunga asteptare, in care fanii productiei din Turcia au tot asteptat sa se reia aventura, iata ca, in sfarsit, va putem va o veste buna: serialul se intoarce. Vom putea fi din nou martorii unei povesti de dragoste istorice, atat la propriu, cat si la figurat. Sacrificiile personajelor principale pentru dragoste vor reveni pe micile ecrane mult mai devreme decat ne-am putea inchipui.

Concret, Patria Mea Esti tu reincepe la TV in data de 11 iunie. Nu mai e mult pana atunci. Se va difuza pe acelasi post de televiziune ca si pana acum, caci tot el are drepturile de difuzare pentru Romania. In privinta numarului de difuzari, va putem spune ca acesta va fi de 2 ori pe saptamana. In zilele de joi si vineri, seara tarziu, de la ora 22, vom fi invitati sa vedem ce s-a mai intamplat cu Cevdet si cu Azize.

Un serial cum nu-i altul

Serialul este popular peste tot. Pe contul de Instagram vedem ca are peste 90 de mii de urmaritori. Suntem siguri ca si telespectatorii romani sunt bucurosi sa afle ca povestea revine. Cevdet, personaj interpretat de Halit Ergenc este unul emblematic pentru istoria Turciei si nu numai.

Tinem sa va reamintim ca serialul se afla in mijlocul sezonului 2, atunci cand a fost intrerupta difuzarea in Romania. Asadar, nu mai e mult pana la Patria Mea Esti Tu ultimul episod. Desi se va intoarce pe micile ecrane, serialul nu va mai dura mult si se va termina. Chiar si asa, suntem siguri ca ne va face serile de joi si de vineri mult mai frumoase. Va bucurati ca serialul turcesc Patria Mea Esti Tu reincepe?