Actrita Hande Soral vine in Ma Numesc Zuleyha

Actrita Hande Soral vine in Ma Numesc Zuleyha, sa tulbure apele si mai mult si sa nasca noi controverse si intrigi printre personajele noastre. Ea va interpreta un personaj cu totul nou, pe care fanii productiei abia asteapta sa il vada. Haideti sa aflam mai multe lucruri despre acest subiect.

Actrita Hande Soral vine in Ma Numesc Zuleyha

Actrita Hande Soral vine in Ma Numesc Zuleyha

Actrita Hande Soral vine in Ma Numesc Zuleyha

Sezonul 3 din Ma Numesc Zuleyha se confrunta in aceasta perioada cu o multime de incertitudini. Dupa ce actrita Vahide Percin, interpreta lui Hunkar a fost nevoita sa paraseasca productia si Ugur Gunes se pare ca pleaca. Astfel, serialul ramane fara 2 dintre personajele care au aparut inca din primul episod, lasand in sufletele fanilor o gaura uriasa. Cu siguranta, nimic nu va mai fi la fel de aici inainte.

Totusi, producatorii se gandesc ce sa faca pentru ca audientele sa nu scada dramatic. Daca numerele vor deveni prea mici, atunci vor fi nevoiti sa inchida totul, pentru ca nu se vor mai face bani. Asa ca, cel mai la indemana lucru este sa aduca personaje noi, care sa intregeasca ce au lasat in urma doamna Percin si domnul Gunes. Una dintre noile actrite care vor juca in sezonul 3 din Ma Numesc Zuleyha este nimeni alta decat Hande Soral. Pe ea nu prea am mai vazut-o in vreun serial turcesc, in ultima vreme. Si-a luat o pauza, insa acum e decisa sa revina in forta si sa le arate tuturor ca nu a uitat cum e sa fii actrita.

De unde stim?

Probabil ca va intrebati de unde stim aceasta informatie. Ei bine, in Turcia exista o jurnalista pe nume Birsen Altunas, care afla toate informatiile despre serialele turcesti, inaintea tuturor. Tot dansa ne-a spus cu mult timp inainte de plecarea doamnei Percin. Asadar, putem spune ca informatia despre domnisoara Soral este sigura.

Ce fel de personaj va juca ea, va intrebati? Inca nu stim. Tot ce ni s-a spus este ca va avea legatura cu Demir. Noi ne gandim ca va fi noua femeie din viata acestuia. Zuleyha sigur nu va mai fi vreodata cu el si va veni personajul lui Hande Soral. Astfel, cei vor deveni un cuplu de neinvins cu care Zuleyha va trebui sa se lupte de una singura. De indata ce vom afla mai multe informatii cu vedere la noul personaj, va vom spune. Pana atunci, la prima vedere, vi se pare ca va fi un personaj pozitiv sau unul negativ? Asteptam parerile noastre si pe pagina de Facebook.