Biografia lui Zehra Yilmaz, interpreta lui Tugce din Dragoste si Secrete

Biografia lui Zehra Yilmaz, interpreta lui Tugce din Dragoste si Secrete este ”felul principal” al randurilor urmatoare. Mai exact, vom vorbi despre aceasta tanara actrita. In serialul nostru preferat, ea interpreteaza un personaj care ar fi putut fi tare indragit, daca nu era rau si fara scrupule. Insa, mai multe detalii, pe parcurs.

Biografia lui Zehra Yilmaz: Unde si cand s-a nascut domnisoara?

Biografia lui Zehra Yilmaz

Biografia lui Zehra Yilmaz

Domnisoara Yilmaz a venit pe lume in anul 1994, la data de 30 iulie in localitatea Anamur. Spre deosebire de colegii ei de pe platourile de filmare, Zehra nu si-a petrecut toata copilaria pe plaiuri turcesti. Cand inca era doar o copilita, familia ei a trebuit sa se mute intr-o alta tara. Pe cand avea doar 4 anisori, ea a trebuit sa isi ia ramas bun de la prietenii ei si sa inceapa o viata noua tocmai in Azerbaijan. Timp de peste un deceniu, ea a ramas aici, intr-unul din cele mai frumoase roase, respectiv Baku. A fost eleva in cadrul Colegiului de Arte, ce i-a deschis din ce in ce mai mult apetitul pentru artele frumoase.

Apoi, cand s-a pus problema continuarii studiilor, toti cei din familie, alaturi de ea, au luat o decizie grea: Zehra trebuia sa se intoarca in Istanbul. Oferta educationala de acolo era mult mai buna si mai sigura pentru viitorul ei. Asa ca, inainte de a implini 18 ani, domnisoara Yilmaz si-a facut bagajele si a revenit in Istanbul. Aici, a devenit in scurt timp studenta la Universitatea Marmara, in cadrul sectiei de Radio-Audiovizuala. Pe vremea aceea, deja stia ca una dintre posibilele ei cariere era actoria. Iar dupa absolvire, totul a fost clar.

O femeie rafinata

Unii spun ca niciodata nu poti ajunge la perfectiune in timpul vietii. Chiar si asa, sunt destui cei care tind macar sa poata privi perfectiunea din departare. Altfel spus, acced la evolutie continua, care sa fie cat de cat apropiata de acest termen. La fel s-a intamplat si cu Zehra, care s-a gandit ca tot ce a invatat in timpul facultatii a fost util, insa nu indeajuns pentru cariera ei. Astfel, ea si-a dorit sa ia si niste cursuri complementare, care sa ii slefuiasca jocul actoricesc, in cadrul unui atelier de actorie.

Pe langa acest lucru, ea s-a gandit si la posibilele proiecte internationale. Si, pentru a fi pregatita sa poata accepta cereri de peste tot din lume, daca va fi cazul, si-a spus ca nu i-ar prinde rau sa stie mai mult de o limba. Prin exercitiu si ambitie, ea a devenit vorbitoare e multe limbi, printre care turca, engleza, rusa, dar si azaera.

Biografia lui Zehra Yilmaz: Primele roluri

Actrita a avut parte de primul rol in anul 2016, in serialul turcesc Valurile Vietii. Acesta a fost difuzat si in Romania lunile trecute. Asa ca, daca vi s-a parut cunoscuta si nu stiati de unde sa o luati, e posibil ca de aici sa o stiti. A jucat-o pe Rana in aceasta productie. Dupa terminarea filmarilor, ea nu a stat degeaba si a luat un alt rol in productia Kara Yazy.

Faptul ca s-a dovedit a fi o actrita buna, i-a deschis mai multe usi. Producatorii turci au inceput sa o ia in seama mai des si sa ii ofere roluri din ce in ce mai bune si mai vizibile. In scurt timp, ea a devenit tare placuta de publicul din Turcia si nu numai. In prezent, daca ne uitam pe contul ei de Instagram, vedem ca are 669.000 de urmaritori. Sa stiti ca nu e de ici, de colo, sa ai sute de mii de persoane care sa fie interesate de tot ceea ce postezi.

Rolul lui Tugce din Dragoste si Secrete

Noi am ajuns sa o vedem mai mult in productia de succes Dragoste si Secrete, care, din pacate, este pe terminate. De-a lungul episoadelor, personajul ei, respectiv Tugce, ne-a facut sa ne schimbam parerea despre ea. La inceput, am crezut ca este o prietena buna de-a Sevdei, se pare ca ne-am inselat. Ea a fost o buna perioada de timp acolita lui Uygar. Ea a tras-o de limba pe Sevda si i-a spus totul acestuia.

Apoi, am vazut-o ca nu are o viata atat de frumoasa. Asa-zisii prieteni ai mamei sale nu au ezitat sa le ia in ras, pana cand a intervenit Pilot. Dupa aceea, ea a inceput sa capete sentimente pentru fratelel lui Ali. Insa nu a avut nicio sansa. Nu de alta, dar deja locul din inima lui fusese ocupat de Duygu. Ca o paranteza, va putem spune ca, in realitate, locul din inima interpretului lui Pilot este ocupat de interpreta Sevdei.

Gata si biografia lui Zehra Yilmaz. In incheiere, am dori sa va punem o singura intrebare. Ce parere aveti despre jocul ei actoricesc? Va place? Ne puteti spune fie aici, fie pe pagina de Facebook. Tot pe pagina puteti discuta si despre alte subiecte referitoare la serial.