Sevda si Pilot sunt impreuna

Sevda si Pilot sunt impreuna in viata reala. Da, da, ati citit bine. Cei 2 formeaza un cuplu tare simpatic, daca ar fi sa ne intrebati pe noi. Insa, de unde pana unde au ajuns cei 2 in acest stadiu? Aflam toate detaliile din randurile ce urmeaza.

Sevda si Pilot sunt impreuna

Sevda si Pilot sunt impreuna

Sevda si Pilot sunt impreuna

In serialul turcesc Dragoste si Secrete Sevda este indragostita pana peste cap de Ali. Pe Pilot nici macar nu il vede si cu siguranta ca nu s-ar gandi vreodata sa ii devina mai mult decat, poate, un prieten. Iata insa ca in viata reala, interpretii acestor 2 personaje iubite de public sunt indragostiti unul de celalalt. Ozgu Kaya, actrita care o interpreteaza pe Sevda si Burak Serdar Sanal, cel ce il joaca pe Pilot nu mai pot sa stea unul separat de celalalt. Ei formeaza un cuplu de ceva timp, spre marea bucurie a fanilor serialului.

Insa, de unde pana unde? Cum s-a ajuns in acest punct? Se pare ca inainte de inceperea filmarilor pentru Dragoste si Secrete, cei 2 nu se cunoasteau. Odata ce camerele au pornit si au jucat primele scene, parca a aparut de nicaieri o flama a iubirii. Si a rezistat flama aceasta pana cand s-a transformat intr-o adevarata flacara a pasiunii, ce nu mai poate fi doborata de nimeni. Pe platourile de filmare, cei 2 se cautatu din priviri si era deja de la sine inteles ca au devenit mai mult decat niste simpli colegi.

La inceputul lui 2020 au dat vestea

In Turcia, Kimse Bilmez sau Dragoste si Secrete, cum il stim noi in Romania, a fost difuzat in toamna anului 2019. La finalul anului, a fost si ultimul episod din Dragoste si Secrete, cel in care toate misterele au fost rezolvate. Insa, dupa cum probabil stiti, filmarile se intampla mult mai devreme. Astfel, a 2-a jumatate a anului 2019 este perioada in care domnisoara Kaya si domnul Sanal si-au dat seama ca isi doresc sa fie impreuna.

Insa, ei nu au vrut sa se grabeasca. Si-au spus ca nu e cazul sa se pripeasca si sa isi anunte fanii despre relatia lor, pana ce nu sunt siguri 100% ca este ceva serios. Ar fi fost si culmea sa fie ceva trecator si, la scurt timp dupa un potential anunt pe retelele de socializare, ei sa se desparta. Asa ca, au lasat sa treaca lunile si abia la inceputul lui 2020 si-au facut curaj sa dea anuntul. Ei au decis sa ar merge o mica escapada in capitala dragostei. In caz ca nu v-ati dat deja seama, e vorba de Paris, locul unde se pare ca indragostitii de pretutindeni se simt cel mai bine. Au inceput sa curga zecile de mii de like-uri. Fanii lor au fost surprinsi sa afle vestea, dar si bucurosi, deopotriva. Li se pare ca se potrivesc de minune.

Urmeaza casatoria?

Presa din Turcia a inceput rapid sa le puna intrebari. Se pare ca deviza noului cuplu este sa nu se grabeasca. Ei nu vor sa arda etape. In schimb, isi doresc sa urmeze un curs firesc. Cei 2 au recunoscut ca inca nu au facut cele 2 vizite, respectiv pe cea la parintii lui Ozgu si pe cea la parintii lui Burak. De asemenea, nici in privinta unei potentiale casatorii, ei nu vor sa se grabeasca inutil. Domnisoara Oyku a tinut sa le spuna celor din presa ca au timp. Doar sunt tineri, nu-i asa?

Pana cand ne vor da ei singuri vestea cea mare, noi, fanii romani, putem sa ii vedem in serialul turcesc Dragoste si Secrete. In prezent, s-a ajuns la episodul 17. Noua personal ne place de ei, dar si de felul in care gandesc. Insa, intrebarea e: dumneavoastra va place de ei? Ce parere aveti despre faptul ca Sevda si Pilot sunt impreuna in viata reala? Vi se pare ca se potrivesc? Asteptam cu nerabdare raspunsurile dumneavoastra. Le puteti lasa aici sau pe pagina de Facebook.