Biografia lui Timur Olkebas, interpretul lui Vedat din Dragoste si Secrete

Biografia lui Timur Olkebas, interpretul lui Vedat din Dragoste si Secrete este subiectul despre care vom vorbi in cele ce urmeaza. Actorul l-a interpretat pe unul din personajele ce a aparut cel mai des, asa ca multi fani l-au simpatizat si au vrut sa afle mai multe despre el.

Biografia lui Timur Olkebas: s-a nascut in Turcia sau nu?

Biografia lui Timur Olkebas

Biografia lui Timur Olkebas

De multe ori, telespectatorii au acest stereotip ca toti actorii pe care ii vedem in serialele turcesti s-au nascut in Turcia. In realitate insa, nu se intampla asa. Cel putin, nu in toate cazurile. De exemplu, domnul Olkebas a vazut pentru prima data lumina zilei in Germania. Acest lucru se intampla la data de 6 iunie 1977. Insa, evident, nu a poposit prea mult pe acele meleaguri, alegand sa isi petreaca mare parte din primii ani in satul natal al mamei sale.

Astfel, el a mers la scoala in timpul gimnaziului, dar si in cei 4 ani de liceu in localitatea Rizei. In acest loc a inceput si pasiunea lui pentru teatru si tot ce inseamna aceasta frumoasa si grea arta. A urmat niste curusri la Centrul Public din Rize, care l-au facut sa vada interpretarea pe scena sub alti ochi. I-a placut atat de mult, incat si-a spus ca sigur va continua sa o faca si in viitor. Daca nu ca o profesie, atunci macar pe post de hobby. Pana la urma, viata l-a purtat in Istanbul, acolo unde s-a mutat la scurt timp.

Roluri in filme, reclame, dar si seriale

A fost actor de scena o lunga vreme, fiind parte din teatrul Simurg. Apoi, usor, usor, s-a indreptat si spre actoria din industria TV-ului si a cinematografiei. Ne referim aici, evident, la reclame, filme, dar si seriale. Anul 1995 a a fost momentul in care a primit unul din rolurile ce aveau sa il aduca in atentia publicului mai mult ca niciodata. Atunci, el a jucat in Cicek Taxi, un serial foarte apreciat la vremea la care s-a difuzat. De atunci, au urmat numeroase proiecte, fiecare atragand un nou capital de imagine pentru el. Usoru, usor, producatorii i-au dat roluri mai mari si mai grele.

Productii precum Hayalet sau Estagfurullah yokosu i-au slefuit talentul actoricesc si i-au dat incredere ca poate sa duca la capat orice fel de rol, indiferent de dificultatea acestuia. Iar fanii au venit, inevitabil. La momentul actual, este un actor placut de public, avand aproape 50.000 de urmaritori pe contul sau de Instagram. Nu sunt de ici, de colo, acesti oameni care ii urmaresc toate postarile.

Viata amoroasa

Domnul Olkebas este rezervat. Nu doreste sa se bage in scandaluri inutil si nu tine mortis sa fie pe prima pagina a ziarelor. Tocmai de aceea, isi doreste ca viata lui privata sa ramana in acest stadiu. Nu stim decat ca sotia lui este Aynur Olkebas. Insa, si aceasta, la fel ca sotul ei, nu se afiseaza prea mult. Am putea chiar sa credem ca, daca meseria nu i-ar impune-o, domnul Olkebas nu ar aparea deloc nici la TV, nici pe Internet.

Cei 2 insa formeaza un cuplu linistit. Au invatat ca nu trebuie sa isi spele rufele in public si ca ce nu stie lumea nu poate sa fie distrus. Asa ca, ei isi trairesc povestea de dragoste departe de ziare si noi credem ca e foarte bine. Din dragostea lor s-a nascut o fetita frumusica foc, care le insenineaza zilele.

Biografia lui Timur Olkebas: Rolul lui Vedat din Dragoste si Secrete

Noi am ajuns sa il cunoastem mai bine pe acest actor din Turcia datorita aparitiei sale in Dragoste si Secrete. Aici, el l-a jucat pe Vedat, primul frate al lui Pilot. Si spunem primul pentru ca, daca va mai aduceti aminte, el a fost alaturi de Pilot, pana sa apara Ali, personaj interpretat de Keremcem, in vietile lor. Sigur, dupa aceea, si dupa niste zeci de episoade, s-a aflat ca Ali e frate cu Pilot. Insa, asta nu i-a impiedicat pe toti 3 sa ramana in relatii bune.

Undeva pe la finalul serialului, Vedat era pe cale sa faca un gest regretabil. El voia sa il scoata din scena pe Ali, insa, pana la urma nu a facut-o. Ca si interpretul sau, Vedat nu a fost niciodata cel care sa se bage in seama prea mult. Gata si biografia lui Timur Olkebas. Speram ca v-a placut si ca ati mai aflat, una, alta despre el. In incheiere, am dori sa va intrebam: v-a placut de el in Dragoste si Secrete?