Sevda sau Ozlem? Pe cine sa aleaga Ali?

Sevda sau Ozlem? Pe cine sa aleaga Ali? Avand in vedere ca ne apropiem de ultimul episod din Dragoste si Secrete, nu putem sa nu ne intrebam acest lucru. Totul e imprevizibil. Vorbim pana la urma de un serial care, in ultimele 3 episoade, a introdus un nou antagonist. Asa ca desi pare usoara la prima vedere intrebarea, e posibil sa avem surprize. Haideti sa analizam putin situatia.

Sevda sau Ozlem? Pe cine sa aleaga Ali?

Sevda sau Ozlem

Sevda sau Ozlem

Dragostea intotdeauna a fost un lucru complicat si pe care nu il putem controla. Vine cand vrea ea, te face sa iti placa de cine vrea ea si, pana la urma, pleaca atunci cand nu te astepti. Insa, de la o anumita varsta, pe langa fiorii dragostei vine si frica zilei de maine si datoria ta morala, ca om in societate. Tocmai de aceea, desi iti zburda inima dupa cineva, societatea iti poate spune sau te poate trimite spre o alta alegere.

Pentru Ali al nostru, interpretat de Keremcem, alegerea este una tare grea. Noroc ca nu-i mai place lui Duygu de el, ca atunci ar fi fost si mai greu. Din fericire, acum nu mai sunt decat 2 pretendente: Sevda si Ozlem. Noi pe Sevda am ajuns sa o avem la suflet. Doar o stim de atatea episoade, nu? Ne-am atasat de ea si am vazut ca ar fi si potrivita pentru fratele lui Pilot. De-a lungul timpului, a tot incercat Uygar sa i-o ia si sa si-o faca mireasa. Din fericire insa, nu a reusit si nici nu va mai avrea vreo sansa, dupa cum am aflat din cele mai recente episoade.

Dragoste sau datorie?

Pe Ozlem nu o stim atat de bine, pentru ca revenit in viata lui Ali mai tarziu. Insa, la ce comportament are fata de biata de Sevda, nici nu am vrea sa fim prieteni prea buni. Avantajul ei insa e Alican. Se foloseste de baiat, pentru a-si adjudeca un loc in viatafratelui lui Pilot. Si aici intervine si problema noastra. Daca nu ar fi existat in ecuatie simpaticul Alican, atunci probabil ca nici nu am mai fi scris acest articol. Nu de alta, dar alegerea ar fi fost simpla: Sevda, toata ziua.

Insa, aici, dupa cum v-am spus si in primele paragrafe, intervine datoria. E vorba de datoria de tata si de sentimentul de paternitate. Ali este un barbat care nu fuge de responsabilitati. Asa ca, putem fi sigur ca, de acum incolo, Alican va sta aproape de el, intr-un fel sau altul. Dar Ozlem, dupa cate am vazut, nu prea mai vrea sa ramana langa el. Si daca pleaca, il ia si pe Alican, lasandu-l pe fostul ei sot de unul singur. Insa, daca va ramane, si vor redeveni o familie, totul va fi bine. La nivel teoretic, cel putin. Pentru ca nu credem ca fratele lui Pilot va mai putea avea vreodata sentimente aprinse pentru ea.

Pana la urma, pe cine sa aleaga?

Asadar, avem pe de o parte o dragoste adevarata, neconditionata de nimic, ci doar de sentimente pure. In acelasi timp, avem si o asa-zisa dragoste, care insa are o baza a datoriei, despre care Ali stie prea bine. In concluzie: Sevda sau Ozlem? Pe cine spuneti ca ar trebui sa aleaga?

Nu uitati ca puteti intra pe pagina de Facebook pentru alte discutii despre serialul turcesc Dragoste si Secrete. Din pacate, nu au mai ramas decat doua episoade din el, asa ca trebuie sa ne pregatim si de final.