Biografia lui Keremcem, interpretul lui Ali din Dragoste si Secrete

Biografia lui Keremcem, interpretul lui Ali din Dragoste si Secrete este subiectul pe care noi il vom aborda in randurile ce urmeaza. Dupa ce, recent, am scris biografia interpretei personajului Sevda, partenera sa de serial, era imposibil sa il lasam deoparte tocmai pe Keremcem. Sa stiti ca, spre deosebire de Ozgu Kaya sau de marea majoritate a celor cu care a lucrat la acest serial, Keremcem e mult mai popular. Si e si putin mai in varsta. Insa, vom discuta despre toate aceste aspecte in cele ce urmeaza.

Biografia lui Keremcem: unde si cand s-a nascut actorul?

Biografia lui Keremcem

Biografia lui Keremcem

Primele 2 informatii pe care vi le vom da despre domnul Keremcem sunt cele uzuale. Va vom spune unde s-a nascut, dar si data la care s-a intamplat acest lucru. Astfel, dumneavoastra trebuie sa stiti ca el a luat contact cu lumea in localitatea Mangla, aproape de sfarsitul anului 1977. Pe 28 decembrie el deschidea pleoapele pentru prima data.

Un alt amanunt pe care trebuie sa il cunoasteti este legat de numele acestuia. Probabil vi se pare dubios ca el e singurul actor din Turcia care practic are un singur nume sau prenume, respectiv Keremcem. Toti ceilalti se prezinta frumos si cu nume, dar si cu prenume. Ei bine, acesta nu este decat un apelativ. In realitate, numele din buletin al actorului este Kerem Cem Duruk. E o alaturare a prenumelor, care iata ca s-a potrivit.

In romana, de exemplu, nu prea ne vine acum un exemplu bun prin care 2 prenume ale unei persoane sa se poata transforma intr-un nume de scena care sa sune si bine. Poate…daca pe cineva il cheama si Ion si Nicolae, sa le combine si sa isi puna numele de scena Ionicolae? Da, probabil nu e cel mai bun exemplu, dar acesta e singurul care ne-a venit.

Muzica din liceu

Domnul Keremcem a fost un elev bun, insa nu s-a axat in totalitate pe invatatura. El s-a indragostit de muzica si canta adesea la chitara in timpul liceului, pe care l-a si terminat, de altfel, in anul 1995. Dupa ce s-a tot jucat si s-a tot jucat cu acest instrument muzical, si-a spus ca ar cam fi cazul sa nu mai repete cantecele altora, ci sa incerce sa faca si ceva al lui. Pana acolo insa, caci vorbim de anul 1996 cand a luat nastere prima piesa, el s-a gandit unde ar putea sa mearga mai departe. Ca doar stiti ca, dupa liceu, e perioada de grea alegere a facultatii. Pana la urma, el a decis sa devina student in cadrul Universitatii Ege.

Dupa ce a scapat si de aceasta povara, dupa cum v-am spus si mai devreme, a deis ca e timpul sa apese mai tare pedala de acceleratie in ceea ce priveste muzica. Astfel, la un an dupa ce a terminat liceul si dupa ce s-a acomodat cu facultatea, si-a scris si prima piesa, intitulata ”Elimde degil”. Dupa aceasta incercare, nu a mai facut nimic notabil, in ceea ce priveste viitoarea sa cariera muzicala. S-a axat pe facultate, pe care a si terminat-o, de altfel, in anul 2003, cu brio.

Inceputurile carierei

La cateva luni dupa ce a devenit absolvent, Keremcem s-a pus bine de tot pe scris si inregistrat cantece. Astfel, in anul 2004 a reusit sa isi scoata primul album, intitulat ”Eylul”. Dupa aceasta reusita, se pare ca a inceput sa se intereseze si de actorie. Daca nu l-am cunoaste pe Keremcem, am zice ca el e in principal un cantaret, la cat de mult am scris pana acum de cariera sa muzicala. In realitate insa, el este si actor, dar si cantaret. Se pare ca e apreciat in ambele domenii.

Reusitele s-au tinut lant, astfel ca in 2005 si-a inceput si cariera muzicala, aparand in mai multe productii, printre care si filmul intitulat Kerem ile Asli. Timpul a trecut, iar talentul actoricesc l-a propulsat in capul listei de fiecare data cand se cereau actori pentru noile proiecte ce aveau sa apara. Au urmat numeroase proiecte, carel-au facut sa devina unul dintre cei mai populari actori din Turcia. Unele dintre proiectele in care a jucat au aparut si in Romania. Printre ele va putem enumera ”Dragoste si Ura”, dar si ”Bahar Viata Furata”.

Cu fiecare proiect incheiat cu succes, pe retelele de socializare ale sale se adunau din ce in ce mai multi fani. In prezent, pe contul sau de Instagram, de exemplu, il urmaresc nici mai mult, nici mai putin de 1 milion de persoane de peste tot din lume. E un numar tare bun, cu care chiar se poate mandri.

Viata sentimentala

Daca pe plan profesional, putem sa afirmam ca e implinit, deoarece a atras numeroase premii in cele doua domenii in care activeaza, dar si simpatia publicului international, pe plan sentimental, lui Keremcem nu i-a mers atat de bine. Intre anii 2014 si 2015, el a avut o relatie cu Sevda Guven. Insa, nu s-au inteles prea bine, fapt pentru care au fost nevoiti sa se desparta.

Mai tarziu, axat fiind pe munca de pe platourile de filmare, nu a mai cautat cine stie de implinire sentimentala. Insa iubrea a venit chiar la locul de munca, el indragostindu-se de Esri Ezgi Asaroglu, una dintre partenerele de scena din serialul la care filma atunci.

Biografia lui Keremcem: rolul lui Ali din serialul turcesc Dragoste si Secrete

In prezent, pe carismaticul actor Keremcem il putem urmari si in Romania in timpul saptamanii. El il joaca pe Ali in serialul turcesc Dragoste si Secrete. Personajul este unul plin de mister. Trecutul nu il lasa sa isi traiasca prezentul, punandu-l adesea sa traiasca printre amintiri, neputandu-se sa se bucure de tot ce i se intampla. Scopul principal al lui Ali este sa isi gaseasca fratele pe care l-a pierdut atunci cand erau mici. Ce nu stie el e ca acesta se afla mai aproape decat ar crede. Vom vedea din rezumatele pe care vi le vom scrie cum va decurge in continuare aventura lui.

Gata si articolul cu biografia lui Keremcem. Am dori sa va intrebam: ce parere aveti de Keremcem? Va place de el in serial? Ii apreciati talentul actoricesc sau, din contra, va plictiseste? De asemenea, nu uitati ca puteti ajunge la discutii cu ceilalti fani ai productiei si pe pagina de Facebook.