Ali si Pilot ne canta!

Ali si Pilot ne canta! Nu, nu este niciun fel de gluma. Indragitii interpreti ai celor 2 personaje se inteleg ca fratii chiar si in afara platourilor de filmare. Relatia lor este atat de stransa incat, in pauzele de filmare, isi petrec adesea timpul impreuna. Si uite asa s-a intamplat si cand cei 2 s-au gandit sa ne cante. Haideti sa aflam mai multe.

Ali si Pilot ne canta!

Noi stiam deja din biografia lui Keremcem, interpretul lui Ali din serialul turcesc Dragoste si Secrete, ca el este in paralel si cantaret. Eram deja pusi in tema cu faptul ca el isi foloseste vocea nu nuai pentru a da replici inteligente prin seriale, ci si in piese muzicale. Insa surpriza a venit de la Burak Serdar Sanal sau Pilot, asa cum il stim noi.

La el nu ne-am fi asteptat sa cante atat de bine. Insa, iata ca ne-a lasat cu gura cascata. Insa, mai mult de atat, faptul ca cei 2 se completeaza atat de bine si pe plan muzical, nu doar pe plan al actoriei, ne-a dat gata, de-a dreptul. Insa, gata, nu va mai spunem nimic. Va lasam si pe dumneavoastra sa ascultati si sa vedeti ca nu sunt simple laude. Trebuie sa va spunem ca nu exista subtitrare la ce canta ei, asa ca nu va asteptati sa si intelegeti, neaparat, ceea ce vorbesc. Insa, dupa cum stim cu totii, muzica nu tine cont de limba vorbita, asa ca nu ar trebui sa fie probleme. Va invitam sa ascultati mai jos:

Sursa: Keremcem pe YouTube

Pe final de articol

Ei, ia spuneti-ne: nu e asa ca v-a placut? Nu ne-ar mira ca la un moment dat, cei 2 sa se reintalneasca si pe plan muzical. Poate vor face si vreo piesa. Cert este ca talent exista la amandoi. Acest cantec pe care l-ati ascultat dumneavoastra a fost facut anul trecut, cand inca se filma pentru serialul turcesc Dragoste si Secrete sau Kimse Bilmez in limba turca.

Daca, din intamplare, nu stiti care e treaba, desi ne indoim, stati linistiti. Va spunem noi. Burak Serdar Sanal il joaca pe Pilot, iar Keremcem il interpreteaza pe Ali in productia turceasca de succes de care v-am amintit mai sus. Personajele lor nu se inteleg deloc in prima faza. Primele episoade sunt despre animozitatile dintre ei, pe langa cea cu Uygar. Insa, de-a lungul timpului, Ali reuseste sa il convinga pe Pilot ca e mai bine sa fie cu el, nu impotriva lui. Asa ca, fratele lui Vedat se apropie usor de el si putem spune ca, in prezent, sunt prieteni buni. Stam totusi sa ne gandim cum o sa fie cand o sa afle Ali si Pilot ca, de fapt, sunt frati. Vom afla cu siguranta in episoadele urmatoare.

Nu va putem spune cand se termina Dragoste si Secrete. Insa, putem totusi sa va marturisim ca nu mai sunt multe episoade. Asa ca, in consecinta, nici dezvaluirea cea mare pe care o asteptam nu ar trebui sa fie prea departe. Stati linistiti, insa. Noi vom continua sa va facem rezumate. Astfel, veti afla rapid in ce episod se intampla destainuirea.