Cand se termina serialul turcesc Dragoste si Secrete?

Cand se termina serialul turcesc Dragoste si Secrete? Din pacate, trebuie sa va anuntam ca data ultimului episod din acest superb serial este cu mult mai aproape decat credeam noi, cei care il urmarim. Nu mai sunt decat cateva zile si va trebui sa ii parasim pe cei ce ne-au bucurat serile in ultima vreme. Aflam toate detaliile din randurile ce urmeaza.

Cand se termina serialul turcesc Dragoste si Secrete?

Cand se termina serialul turcesc Dragoste si Secrete

Cand se termina serialul turcesc Dragoste si Secrete

Dupa cum v-am spus deja si mai sus, sfarsitul serialului este cu mult mai aproape decat am fi crezut. Noi ne gandeam ca poate o sa o tinem asa, cu episoadele pana pe la jumatatea lunii septembrie, cand incepe scoala. Insa, nu, Ali, Sevda si restul personajelor de care ne-am atasat, ne vor parasi mult mai devreme.

Insa, cand anume? Pai, ca sa nu va mai tinem pe jar, va vom spune direct, scurt, clar si raspicat. Sunteti pregatiti? Serialul turcesc Dragoste si Secrete se termina pe 1 septembrie. Da, nu e o alegere tocmai ideala pentru difuzarea unui ultim episod. Adica fix cand incepe toamna, noi trebuie sa ne intrista ca n-o sa-i mai avem alaturi pe eroii nostri. Da, stim ca serialele vin si pleaca, insa, trebuie sa recunoastem: acesta a fost special. A existat atata actiune si au fost atatea momente care parca ne-au taiat respiratia, insa si multa dragoste, in toate formele sale.

Ii avem pe Ali si Sevda, care sunt si cuplul principal, de altfel. Apoi, sunt Duygu si Pilot, foarte iubiti de public. Si Hudaverdi incearca el sa se bage in seama cu Ezgi, insa e cu dus si intors. Avem 3 tipologii, pana una alta.

Ar fi trebuit sa se termina mai devreme

Totusi, intr-un fel, e bine si asa. Daca aveam difuzarea originala, serialul s-ar fi terminat mult mai devreme. De unde pana unde? Pai, daca va mai aduceti dumneavoastra aminte de articolul in care v-am spus de numarul de episoade, in total, ar fi trebuit sa fie 27. Da, doar 27 de episoade s-au filmat pentru Dragoste si Secrete.

Insa, a devenit un trend ca episoadele sa fie scurtate. Din cele de 3 ore au devenit episoade de 2 ore. Astfel, s-a inmultit si numarul, evident. Noi probabil ca vom avea la final 30 si de episoade. Bine, pentru unii nu e prea bine, ca vor 3 ore pe seara, insa altii sunt de parere ca un serial de 2 ore e numai bun. Acum ca ne gandim, acesta ar putea fi o intrebare foarte buna pentru un potential articol: ”Ce preferati, episoadele scurtate de 2 ore sau episoadele de 3 ore?”. Insa, haideti sa ne intoarcem totusi la subiectul prezentului articol.

Va afla Ali ca Pilot e fratele lui?

Inca din primul episod, am fost instiintati despre misterul central. Pe langa dragoste, serialul a pus in prim plan si un secret, ca doar nu putea sa nu existe vreunul. Adica, dragoste, dragoste, dar pana la urma titlul serialului e ”Dragoste si Secrete”. Ei bine, pe langa micile secrete, identitatea fratelui lui Ali e ascunzisul pe care vrem sa il descopere. Pentru ca noi il stim: Pilot e fratele lui Ali. Insa el nu are habar. De fapt, niciunul nu are habar ca celalalt e mai mult decat un bun prieten.

Cu mai putin de 10 episoade pana la marele final, sansele ca cei 2 sa afle adevarul sunt din ce in ce mai mici. Insa, ne gandim ca producatorii nu au cum sa ne lase cu buza umflata. Nu se poate ca, pana in ultimul episod, ei sa nu stie ca sunt o familie in adevaratul sens al cuvantului.

Noi o sa continuam sa va facem rezumate, ca si pana acum. Asa ca, din acest punct de vedere, puteti sta linistiti. Gata si acest articol. A fost unul mai trist, pentru ca a trebuit sa va dam trista veste despre data cand se termina serialul turcesc Dragoste si Secrete. Pana la ultimul episod, haideti sa mai petrecem timp si sa mai discutam despre Ali, Pilot, Sevda, Duygu si restul personajelor noastre dragi pe pagina de Facebook. La final, vrem sa va intrebam: va pare rau ca se termina sau, din contra, sunteti de parere ca au fost destule episoade in total?