Schimbare de ultima ora in serialul Dragoste si Secrete

Avem o schimbare de ultima ora in serialul Dragoste si Secrete. Bine, nu e vorba de schimbari in actiunea productiei, ci mai degraba vorbim despre o schimbare in ceea ce priveste modul in care ne vom putea vedea personajele preferate de acum incolo. Despre aceste aspecte vom discuta in randurile ce urmeaza. Asadar, haideti sa ii dam drumul.

Schimbare de ultima ora in serialul Dragoste si Secrete

Schimbare de ultima ora in serialul Dragoste si Secrete

Schimbare de ultima ora in serialul Dragoste si Secrete

Luni seara a fost un adevarat soc pentru toti telespectatorii care urmareau serialul. Parca fix cand devenea mai interesanta actiunea, hopa, s-a terminat episodul. A venit de nicaieri aceasta schimbare de grila. Si se pare ca nimanui nu ii convine. Daca nu ati fost pusi in tema, se pare ca, de acum incolo, serialul turcesc Dragoste si Secrete se va termina mai devreme.

NU, nu la ora 22, la fel cum s-a intamplat cu Zuleyha. Insa, tot pe acolo. In loc sa tina pana la 23 sau 23 si ceva, in unele cazuri, fiecare episod se va termina de acum incolo la ora 22 30. Stim, e neplacut si parca deja ii stirbeste din farmec. Insa, nu avem ce sa facem decat sa ne conformam. Parca nici nu se termina atat de palpitant ca pana acum episoadele. Si e si normal, ca acolo unde vedem noi la TV ca se termina, nu este, de fapt si de drept, sfarsitul. Jumatatea aceea de ora de la 22 30 si pana la 23, cand trebuia sa se termine, vine in urmatorul episod.

De ce s-a recurs la asa ceva?

Probabil ca multi dintre dumneavoastra se intreaba de ce au recurs cei de la postul TV la aceasta schimbare pe care nimeni nu o agreeaza. Ne-ati spus multi dintre dumneavoastra ca la Zuleyha, i-ati mai inteles, pe ici, pe colo. Existau si alte productii proprii ale postului, care trebuiau sa apara in prim plan, ca doar au costat bani buni.

Aici insa, de ce s-a mai recurs la o scurtare a episoadelor? In definitiv, nu mai exista productii proprii ale postului TV care sa trebuiasca sa apara neaparat pe post, ca sa nu existe pierderi financiare. Totul e pus pe pauza. Sigur, de la 22 30 se pare ca sunt editii de best of ale emisiunii Bravo ai Stil! Insa, sa fim seriosi…sunt reluari, ca doar asta inseamna best of. Adica lucruri pe care le-am mai vazut deja si pe care, poate, telespectatorii serialelor turcesti nu ar mai vrea neaparat sa le vada. Asa ca, de ce sa scurtezi un serial palpitant, nou, pe care nu l-am mai vazut pentru a difuza parti din Bravo ai stil! pe care le-am mai vazut deja?

Un posibil motiv

E tare urat ce se intampla. Insa, unii dintre dumneavoastra ne-ati spus ca e posibil sa se intample acest lucru dintr-un motiv cat se poate de simplu: ca sa se lungeasca serialul. De ce? Pai, pentru ca nu merita efortul, mai ales vara, sa se cumpere un alt serial turcesc. Probabil daca s-ar fi mers pe durata normala, Dragoste si Secrete s-ar fi terminat in aproximativ 2 saptamani. Nu de alta, dar sunt doar 27 de episoade, dupa cum v-am spus. Bine, acum, acel articol nu mai e relevant, daca s-a schimbat durata episoadelor.

Daca s-ar fi terminat in vreo 2 saptamani, atunci pana in septembrie, cand, teoretic, vine noua grila de toamna, nu ar mai fost nimic de difuzat. Asa ca, tocmai de aceea, Dragoste si Secrete trebuie lungit pana in septembrie, cand va incepe un alt serial nou, unul puternic, de toamna. Ni s-a parut interesanta aceasta teorie.

Voi ce credeti ca s-a intamplat? Si, mai ales, v-ati suparat ca a aparut aceasta schimbare de ultima ora in serialul Dragoste si Secrete? Sau, din contra, si asa nu va place si nu va deranjeaza? Puteti discuta despre acest subiect si pe pagina de Facebook.