Cate episoade are serialul turcesc Dragoste si secrete?

Cate episoade are serialul turcesc Dragoste si secrete? Avand in vedere ca suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile de dinaintea inceperii productiei, ne-am gandit sa va spunem si aceasta informatie. Nu de alta, dar trebuie sa stiti cam cat timp va veti putea bucura de poveste. Astfel, nu veti fi surprinsi cand se va anunta ultimul episod din Dragoste de secrete. Insa, mai e pana acolo. Intre timp, haideti sa vedem cam carte episoade va avea serialul.

Cate episoade are serialul turcesc Dragoste si secrete?

Cate episoade are serialul turcesc Dragoste si secrete

Cate episoade are serialul turcesc Dragoste si secrete

Trebuie sa va spunem din start: sunt foarte putine. Daca stam asa putin sa ne gandim, credem ca e in top 3 cele mai scurte seriale turcesti difuzate in Romania. Dar, care este numarul exact de episoade? Pai, vor fi 27. Da, da, nici macar 30 de episoade nu vom avea. Va fi vorba de o poveste comptacta, care la fel de repede cum va incepe, se va si termina. Insa, daca va fi una buna, nu prea mai conteaza acest aspect, nu-i asa? Daca vreti sa aruncati un ochi pe articolul cu prezentarea serialului, pe care l-am scris zilele trecute, sa stiti ca nu ne suparam.

Tot e pacat, ca ne gandim ca poate o sa ne placa personajele. Insa na, nu avem ce sa facem. Ne aducem cu drag aminte de Gulperi, care, la fel, a avut putine episoade. Insa a fost un serial extraordinar, de care ne aducem aminte cu placere chiar si in ziua de astazi. Asadar, sansele ca de la primul episod din Dragoste si secrete si pana la ultimul sa ne placa ce vedem sunt uriase. Insa, aici depinde de gusturile fiecaruia.

Nu uitati ca episodul 1 din Dragoste si secrete va fi la TV in data de 15 iulie, de la ora 20. Atunci ii vom vedea pentru prima data in actiune pe Ali, interpretat de actorul turc Keremcem, dar si pe Seva, personaj interpretat de Özgü Kaya. Dragostea e pura, dar cand secretele murdare o altereaza, in ce se pot transforma sentimentele? Vom afla cu siguranta in episoadele serialului. A, si apropo…daca vreti sa fiti la curent, puteti sa urmariti pagina de Facebook Dragoste si secrete.