Serialul turcesc Dragoste si secrete: Prezentare si Rezumat

Serialul turcesc Dragoste si secrete: Prezentare si Rezumat. Vom avea o vara plina de noi productii turcesti, stimatii nostri. Posturile de televiziune din Romania se pregatesc sa ne ofere cele mai noi seriale, cu povesti cum nu au mai fost. Dupa ce in articolu precedent, va spuneam despre serialul Juramantul, care incepe in curand, astazi vom discuta despre o alta productie care urmeaza sa apara pe micile ecrane.

Serialul turcesc Dragoste si secrete: Prezentare si Rezumat

Serialul turcesc Dragoste si secrete

Serialul turcesc Dragoste si secrete

Ca in orice poveste ce merita spusa, si in noul serial vom vedea cum protagonistii trebuie sa lupte neincetat pentru dragostea lor. Relatia lor, saruturile pe care si le dau unul altuia, dar si privirile care ii cheama la noi atingeri nu sunt pentru oricine. Ele reprezinta comori pe care cei 2 trebuie sa le pazeazsca de ura lumii inconjuratoare. Nimeni nu vrea sa ii vada fericiti, asa ca ei trebuie sa lupte impreuna. Nu se au decat unul pe celalalt, iar dusmanii sunt multi.

Ali si Sevda, caci asa se numesc protagonistii serialului turcesc Dragoste si secrete se pregatesc sa ne aduca episoade pline de intamplari pe care nimeni nu le anticipeaza. Cand rautatea si invidia se imbina, dragostea e la ananghie. Insa, vor putea ei sa le tina piept tuturor? Ramane de vazut. Ne vom da seama pe parcursul episoadelor.

Cert este sa sunt si multe secretele al mijloc. Fiecare dintre ele risca sa distruga legatura sentimentala dintre protagonisti. Mastile incep sa cada, iar in urma lor…va ramane ceva sau doar neantul? Sunt multe, multe intrebari la care, evident, vom primi raspunsurile cu fiecare episod in parte. Doar trebuie sa fim facuti sa ne uitam tot timpul, nu-i asa?

Cand incepe serialul? Cand se difuzeaza primul episod?

Toti cei care abia asteapta inceputul noii povesti trebuie sa afle ca la jumatatea lunii iulie, trebuie sa se prezinte in fata micilor ecrane. Mai exact, pe data de 15 iulie, de la ora 20, suntem invitati la primul episod al popularei productii din Turcia. Serialul se va difuza pe Kanal D si va fi miercuri, joi si vineri.

Da, se pare ca vom avea cate 3 episoade pentru inceput. Am observat ca asa se procedeaza, in ultimul timp. Primele episoade ale unui nou serial sunt difuzate, in prima faza, doar de 3 ori pe saptamana. Apoi, dupa un timp, se dau mai multe episoade si se ajunge la 5 pe saptamana. Noi inca nu putem sa ne dam cu parerea daca Dragoste si secrete merita 5 episoade pe saptamana. Trebuie sa asteptam, sa ne uitam la primele episoade si sa ne facem o parere. In functie de ea, vedem daca ne dorim sa ii vedem pe Ali si Sevda in fiecare zi lucratoare sau ne convine sa ramana doar in 3 zile serialul.

Pana ne dumirim noi cum sta treaba, poate ar fi o idee buna sa ramaneti cu ochii pe pagina de Facebook Dragoste si Secrete. O sa va anuntam acolo daca apar noi stiri. Posibil sa punem si diverse poze cu personajele principale, pentru a putea sa va obisnuiti cu ei, cu felul in care arata.