Ce se intampla cu difuzarea serialului Dragoste si Secrete?

Ce se intampla cu difuzarea serialului Dragoste si Secrete? Am tot primit intrebari legate de acest subiect si ne-am gandit ca trebuie sa va lamurim. Nu se poate sa va lasam asa in ceata. Asadar, in cele ce urmeaza, vom afla ce se intampla cu serialul, acum ca Ma Numesc Zuleyha s-a terminat.

Ce se intampla cu difuzarea serialului Dragoste si Secrete?

Ce se intampla cu difuzarea serialului Dragoste si Secrete

Ce se intampla cu difuzarea serialului Dragoste si Secrete

Pe scurt, se schimba numarul de difuzari. Deja a devenit o practica frecventa pentru postul de televiziune care difuzeaza cele mai bune seriale turcesti din Romania. Insa, chiar si asa, parca niciodata nu ne vine sa credem ca schimbarile vin atat de repede pentru personajele noastre. In cazul serialului turcesc Dragoste si Secrete, schimbarea este una benefica, am spune noi. Daca va place deja povestea si va sunt dragi personajele, atunci cu siguranta ca va veti bucura de ceea ce urmeaza sa cititi.

Stiti ca pana acum, am avut parte de primele 3 episoade. Serialul a inceput intr-o seara de miercuri si apoi a continuat joi si vineri. Insa, de saptamana viitoare incolo, totul se va schimba. In loc de 3 episoade pe saptamana, vom avea…5. Da, da, nu ati citit gresit. Vom avea cate un episod din Dragoste si Secrete in fiecare zi lucratoare a saptamanii. Ne vom incepe saptamana cu Ali si Sevda si vom intra in weekend tot alaturi de ei.

Asta inseamna ca se termina mai repede

E si o veste buna aceasta, dar si una rea, in acelasi timp. Nu e atat de buna pentru un motiv simplu: se va termina destul de repede povestea. Dupa cum v-am spus in articolul cu numarul de episoade, nu sunt foarte multe. E, poate, cel mai scurt serial turcesc care a rulat in Romania. Nici macar faimosul Gulperi, cu doar 30 de episoade nu a fost atat de scurt.

In orice caz, e bine ca vom afla mai repede daca Ali si Pilot isi vor da seama, in cele din urma, ca sunt frati. Ramane de vazut. Noi, ca de fiecare data, o sa va scriem rezumate pentru toate episoadele ce vor veni. Asa ca, stati aproape. Si, desigur, nu uitati sa fiti la curent si cu noutatile de pe pagina de Facebook.