Biografia lui Sevtap Ozaltun, interpreta lui Ozlem din Dragoste si Secrete

Biografia lui Sevtap Ozaltun, interpreta lui Ozlem din Dragoste si Secrete este ceea ce vom discuta in randurile urmatoare. Actrita este una populara in Turcia, iar rolul ei din serial ne-a facut sa vrem sa o cunoastem mai bine. Tocmai de aceea, ne-am gandit sa va spunem cateva detalii despre ea.

Biografia lui Sevtap Ozaltun: unde si cand s-a nascut actrita?

Biografia lui Sevtap Ozaltun

Biografia lui Sevtap Ozaltun

Sevtap a deschis ochii pentru prima data in marele oras Istanbul. Acest lucru s-a intamplat undeva pe la jumatatea lunii septembrie a anului 1984, mai exact pe 12 septembrie. Daca facem un simplu calcul matematic, ne putem da seama usor ca se apropie de 40 de ani. Insa, ca sa fim exacti, ea are 36 de ani. E in floarea varstei, pana una alta. De asemenea, tot datorita datei de nastere, ne dam seama ca este o Fecioara veritabila.

Din punct de vedere al inaltimii, nu putem spune ca se remarca in vreun fel. La inaltimea de 1.62m, putem spune ca face parte din acea categorie de femei carora le sta foarte bine ca minione. Totusi, nu reprezinta o piedica, deoarece isi poate pune foarte usor tocuri, daca joaca alaturi de niste actori mult prea inalti. Si totusi, uneori, o diferenta de inaltime intre partenerii de scena poate sa fie si un avantaj. Va mai amintiti de Alihan si Zeynep din Pretul Fericirii, nu-i asa? Diferenta dintre ei era vizibila, insa poate si asta i-a ajutat sa ne ramana in suflete.

Educatia doamnei Ozaltun si primele roluri

Se intampla adesea sa auzim povesti despre cum unele persoane se reprofileaza intr-un anumit punct al vietii. Dintr-un domeniu total diferit, ei trec in altul, pentru ca asa le dicteaza inima. In cazul lui Sevtap, drumul nu a avut astfel de curbe. El a fost drept de la bun inceput, in sensul ca ea a stiut din timp ca aceasta meserie e cea pe care si-o doreste.

Ea a terminat cu brio cursurile din cadrul Universitatii Halic de la Departamentul de Teatru, semn ca atat potential, cat si talent a avut. Si nu a trecut mult pana cand sa si le poata pune in valoare si in afara portilor universitare. Insa, nu a inceput cu filme sau seriale, ca alti colegi. Ea s-a remarcat in prima faza din prisma reclamelor in care a jucat. Fanii ei probabil ca si-o aduc bine aminte din reclame populare, precum cea de la Turkcell.

Au urmat apoi, usor, usor, si cateva roluri in seriale precum Akyurek Engin. Insa, nu a fost pusa in prim plan. Astfel, le putem numi experiente ce au ajutat-o sa isi desavarseasca stilul. Succesul l-a cunoscut mai mult datorita serialului turcesc Istanbul. Pe acesta, in care a jucat-o pe Derya, il putem numi cu adevarat o parghie de lansare. Putin neglijata pana la acest rol, dupa ce s-a terminat serialul, propunerile parca au venit cu mai mult avant.

Biografia lui Sevtap Ozaltun: rolul lui Ozlem din Dragoste si Secrete

Noi am ajuns sa o vedem mai des prin prisma serialului Dragoste si Secrete. In aceasta productie superba, ea a aparut dupa cateva episoade bune, pentru a-i destabiliza relatia lui Ali, personajul interpretat cu succes de Keremcem. Ozlem era fosta sotie a acestuia si s-a gandit ea asa sa intre iarasi in viata lui.

La un moment dat, noi, telespectatorii ne-am gandit ca e posibil ca Ali sa o lase pe Sevda pentru ea, insa nu a fost cazul. Pana la urma, Ozlem a inteles ca locul din inima lui Ali a fost ocupat de catre o alta femeie. Una peste alta, a fost un rol bun. Gata si cu biografia lui Sevtap Ozaltun. Speram ca ati aflat diverse detalii interesante despre aceasta actrita. Nu uitati ca puteti discuta si cu alti fani despre serial pe pagina de Facebook.