Serialul turcesc Dragostea te face sa plangi se termina

Serialul turcesc Dragostea te face sa plangi se termina. Dupa un prim sezon destul de scurt, povestea personajelor se pare ca ia sfarsit. A facut parte din seria de seriale turcesti interesante, insa se pare ca nu prea a prins la public si nu a adus veniturile dorite. Tocmai de aceea, deja a fost anuntat finalul sau. Haideti sa vedem ce s-a intamplat.

Serialul turcesc Dragostea te face sa plangi se termina

O figura emblematica pentru jurnalismul din Turcia a spus recent ca are informatii conform carora ”Dragostea te face sa plangi” se termina. E vorba despre Birsen Altunaş, o sursa care poate fi considerata una de incredere. Altfel spus, nu se poate pune problema de vreun soi de gluma sau altceva. Nici pe departe.

Tot de la Birsen Altunaş aflam si numarul total de episoade la care va ajunge serialul turcesc. E mult mai scurt decat s-ar fi asteptat cei care il urmaresc cu placere, episod de episod. Se pare ca Dragostea te face sa plangi episodul 16 va fi ultimul pentru acest serial turcesc. Da, da, ultimul, ultimul. Nu ultimul din acest sezon, ci ultimul din serial.

Cand se termina Dragostea te face sa plangi?

Cu alte cuvinte, luna decembrie va fi si luna cand telespectatorii vor trebui sa isi ia ramas bun de la personajele pe care au ajuns sa le indrageasca din toata inima. Pana acum, s-au difuzat nu mai mult de 14 episoade din productia turceasca. Ceea ce inseamna ca nu au mai ramas decat 2 episoade in care fanii isi pot vedea actorii preferati interpretand personaje super.

Data ultimului episod a fost dezvaluita ca fiind 22 decembrie. Atunci se va difuza episodul 16 din Dragostea te face sa plangi, care va reprezenta si finalul aventurii personajelor din el.

Voi v-ai uitat la acest serial turcesc? Ne puteti spune in sectiunea de comentarii de mai jos.