Serialul turcesc Surorile va avea si sezonul 2

Vesti bune! Serialul turcesc Surorile va avea si sezonul 2. Zilele acestea e agitatie mare pe retelele sociale, deoarece tocmai s-a terminat sezonul 1 din Surorile. Fanii asteapta nerabdatori sa vada ce se intampla in continuare, pentru ca nu pot concepe ca acela a fost finalul.

Surorile Sezonul 2 – Aventurile continua

Ultimul episod din sezonul 1 parca n-a semanat cu un ultim episod de serial. De obicei, atunci cand e vorba de ultimul episod, toate firele narative se inchid. Dupa cum bine au observat fanii, in episodul ce abia a fost difuzat, nu s-au inchis multe usi. Nu am aflat toate amanuntele despre personajele noastre preferate. Ar fi fost si culmea ca acesta sa fie finalul aventurilor surorilor, nu-i asa?

Insa, putem sta fara grija. Se lucreaza intens la noile scenarii. Se pun in functiune camerele de filmat, iar actorii isi repeta textele. Iar in curand, ne vom putea bucura din nou de toti cei cu care ne-am intalnit 5 zile pe saptamana pana acum.

Ultimul episod din Surorile sezonul 1 a fost foarte urmarit

Audientele ne spun ca Surorile e un serial turcesc apreciat de public. Numerele au fost bune pentru ultimul episod al sezonului 1. Fani de peste tot din tara s-au uitat cu sufletul la gura, pentru a afla ce urmeaza si ce se intampla cu personajele pe care le-au indragit inca de la primul episod al productiei turcesti.

Surorile s-au schimbat mult odata cu trecerea timpului. Acum, au cam uitat ca le leaga o relatie de rudenie si faptul ca le curge acelasi sange prin vene. Fiecare sora are un copil, insa fiecare traieste un stil de viata diferit. Una nu are grija zilei de maine, pe cand cealalta nu o duce atat de bine cu banii. Si, dupa cum stiti, in serialul turcesc Surorile, ele se intalnesc si pornesc fara voia lor intr-o aventura.

Aventura care, din fericire, va continua si in Surorile sezonul 2. Nu stim inca toate detaliile referitoare la urmatorul sezon. Insa, de indata ce va vom putea spune mai multe, va vom anunta aici, pe site, dar si pe Facebook.