Pretul Fericirii Sezonul 4 a primit unda verde!

DISTRIBUIE, TE ROG

Pretul Fericirii Sezonul 4 a primit unda verde! E veselie mare printre fanii acestei productii, care a starnit valuri si valuri de controverse de la primul episod si pana in prezent. Cert e ca lumea se uita, urmareste cu sufletul la gura toate episoadele si acest lucru se vede si in audiente. Iar atunci cand numerele sunt bune, un proiect poate sa continue.

Haideti sa vedem tot ce stim despre sezonul 4 al Yasak Elma sau Pretul Fericirii in limba romana. Dat fiind faptul ca abia am aflat vestea buna ca povestile personajelor vor continua, e de la sine inteles ca nu exista inca prea multe detalii. Chiar si asa, va vom spune tot ceea ce stim pana in prezent. Sunteti pregatiti?

Pretul Fericirii Sezonul 4 a primit unda verde!

Pretul Fericirii Sezonul 4

Pretul Fericirii Sezonul 4

Se pare ca Yildiz, Halit, Ender si restul isi vor putea trai in continuare aventurile, intr-un nou sezon. Actualul sezon 3, care e pe sfarsite nu va reprezenta si finalul povestilor lor. Toti fanii Yasak Elma sau Pretul Fericirii in limba romana au stat ca pe ace n ultima vreme. E acea perioada in care se anunta daca serialele TV continua sau nu.

Evident, toti cei care urmaresc saptamana de saptamana serialul in Turcia (da, la ei e un episod pe saptamana, nu ca la noi, 3) au sperat pana in ultima clipa ca vor primi unda verde. Si se pare ca asa a si fost. Cu alte cuvinte, da: Pretul Fericitii Sezonul 4 se face.

Ce surprize ne asteapta in al 4-lea sezon al serialului turcesc?

Pana la momentul scrierii acestui articol, nu avem prea multe detalii. Stim ca Nadir nu va mai aparea in serial. De asemenea, avem informatii conform careia actorul turc Gokhan Alkan va interpreta un rol in viitoarele episoade. El se va apropia foarte mult de Yildiz. Daca vor deveni sau nu un cuplu, vom afla altadata.

Pana atunci, tinem sa va intrebam: va bucurati ca se face si Pretul Fericirii Sezonul 4? Vreti sa mai urmariti aventurile lui Yildiz, Halit, Ender si restul sau, din contra, va cam plictiseste productia TV? Ne puteti spune in sectiunea de comentarii de mai jos. Pentru alte detalii si stiri, va asteptam si pe pagina de Facebook Pretul Fericirii.