Pretul Fericirii Sezonul 4 a primit unda verde!

Pretul Fericirii Sezonul 4 a primit unda verde! E veselie mare printre fanii acestei productii, care a starnit valuri si valuri de controverse de la primul episod si pana in prezent. Cert e ca lumea se uita, urmareste cu sufletul la gura toate episoadele si acest lucru se vede si in audiente. Iar atunci cand numerele sunt bune, un proiect poate sa continue.

Haideti sa vedem tot ce stim despre sezonul 4 al Yasak Elma sau Pretul Fericirii in limba romana. Dat fiind faptul ca abia am aflat vestea buna ca povestile personajelor vor continua, e de la sine inteles ca nu exista inca prea multe detalii. Chiar si asa, va vom spune tot ceea ce stim pana in prezent. Sunteti pregatiti?

Pretul Fericirii Sezonul 4 a primit unda verde!

Pretul Fericirii Sezonul 4

Pretul Fericirii Sezonul 4

Se pare ca Yildiz, Halit, Ender si restul isi vor putea trai in continuare aventurile, intr-un nou sezon. Actualul sezon 3, care e pe sfarsite nu va reprezenta si finalul povestilor lor. Toti fanii Yasak Elma sau Pretul Fericirii in limba romana au stat ca pe ace n ultima vreme. E acea perioada in care se anunta daca serialele TV continua sau nu.

Evident, toti cei care urmaresc saptamana de saptamana serialul in Turcia (da, la ei e un episod pe saptamana, nu ca la noi, 3) au sperat pana in ultima clipa ca vor primi unda verde. Si se pare ca asa a si fost. Cu alte cuvinte, da: Pretul Fericitii Sezonul 4 se face.

Ce surprize ne asteapta in al 4-lea sezon al serialului turcesc?

Ce se intampla in sezonul 4 din Pretul Fericirii? Stim ca Nadir nu va mai aparea in serial. Sahika a avut grija de acest lucru. De asemenea, actorul turc Gokhan Alkan va interpreta un nou personaj care ii va da dureri de cap lui Halit. De unde pana unde? Pai tanarului incepe sa ii placa de Yildiz si nici ea nu ar spune nu. Iar dragostea poate sa devina o reala problema, mai ales cand la mijloc sunt afacerile. In loc sa folosesti ratiunea si sa ai un profit bun, te lovesti de sentimente si poti da cu piciorul la toate realizarile pentru o vorba dragastoasa.

Halit Argun e din nou un puternic om de afaceri, cu bani si influenta. Actiunile lui din Africa, pe care le-a cumparat inca din sezonul 3 se pare ca nu au reprezentat sfarsitul lui in business. Iar acum, e mai pregatit ca oricand sa o ia usor si sa se bucure de viata. Insa, dupa cum v-am spus, personajul lui Gokhan Alkan ii va da batai de cap. Cel putin in privinta lui Yildiz, caci aceasta va trebui sa aleaga dintre tinerea lui sau intelepciunea lui Halit. Vom vedea pe parcursul episoadelor ce va alege, pana la urma.

Cand incepe in Romania sezonul 4 din Pretul Fericirii?

Probabil ca deja va intrebati cand se va difuza si la noi al 4-lea sezon al serialului turcesc. Din pacate insa, nu avem o data. Totusi, va putem spune ca cel mai probabil, vom vedea primul episod din noul sezon abia la anul. Asa cum sezonul 3 a inceput in Turcia in 2019 si la noi in Romania a venit in 2020, e posibil sa se intample la fel si cu urmatorul sezon.

Va bucurati ca se face si Pretul Fericirii Sezonul 4? Vreti sa mai urmariti aventurile lui Yildiz, Halit, Ender si restul sau, din contra, va cam plictiseste productia TV? Ne puteti spune in sectiunea de comentarii de mai jos. Pentru alte detalii si stiri, va asteptam si pe pagina de Facebook Pretul Fericirii.